Over Vinkeveen

Vanwege het Coronavirus gaat de basis later open dan gepland. Voor meer informatie kijk op onze pagina Varen met vertrouwen.

Er is veel te zien en te doen in Vinkeveen. De basis bevindt zich in het populaire zomervakantiegebied de Vinkeveense Plassen. Een fantastische plek voor watersporten, zwemmen en dineren aan het water. Amsterdam ligt op slechts 4,5 uur varen naar het boorden. Of zet koers richting het zuidoosten: na 4 uur varen bereikt u de trendy universiteitsstad Utrecht. De beroemde kaassteden Gouda en Edam, de Keukenhof in Lisse en de legendarische windmolens van de Zaanse Schans liggen allemaal op 2-4 dagen varen vanaf Vinkeveen.

Van Vinkeveen is het:

  • 29 uur (12 sluizen, 11 ophaalbruggen) varen naar onze basis in Hindeloopen

Bij de basis:

Faciliteiten

Douches

Toiletten

Wasserij

Beschikbare Extra's bij de basis

Voorafgaand aan vertrek kunt u een aantal extra's boeken voor meer vakantieplezier. Deze extra's kunt u ook bij aankomst op de basis boeken maar dat is duurder. Zie 'Reisvoorbereiding' voor meer informatie over de extra's. Afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Praktische Extra's

Vroege Check-in en Late Check-out

Eindreiniging

Parkeren (zie 'Aankomstinformatie')

Eco-pakket

Neon LED lantaarn

Buitenkussens

Boodschappen

Extra's voor meer plezier

Fietsverhuur

Feestmand voor speciale gelegenheden

Gas barbecue

Vissers bijboot en buitenboordmotor

Betaalmiddelen

Houd er rekening mee dat wij u vragen de verbruikskosten, borg en andere extra's in lokale valuta te betalen. Onze bases accepteren Visa en Mastercard maar géén American Express.

 

Hotels

Villa Lokeend - Tel: 0031 294 291 544

Fletcher Hotel Amsterdam - Tel. +31 (0) 203 113 670

 

Restaurants

Restaurant De Viersprong - Tel. 0294 - 295450

Restaurant Lust! - Tel: 0031 294 290 382 

 

Winkels

Supermarkten

Albert Heijn Vinkeveen, 4 km openingstijden: Ma t/m za 08:00 – 21:00  en zo 12:00 – 18:00 uur

Jumbo Vinkeveen, 4 km openingstijden: Ma t/m za 08:00 – 21:00 en zo 09:00 – 18:00 uur

 

Verkeersbureau

Herenweg 144 f

3645 DT Vinkeveen

Openingstijden

Ma t/m za 8:00 - 17:00 uur

Adres

Le Boat Vinkeveen, Jachthaven De Wilgenhoek
Groenlands Kade 9 – 13
3645 BA Vinkeveen
Nederland

Telefoon

+31 (0)294 269 198

Reis naar Vinkeveen

Voor taxivervoer van of naar de basis neem contact op:

 

Taxi Centrale Amsterdam’ (+31 (0) 207 777 777 | [email protected])

 

Richtprijs (4 personen) van:

  • Hindeloopen 170€

Met de auto

Bereidt u zich voor

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om bekend te raken met de lokale regels en u aan deze regels te houden. De meeste Europese landen hebben een verplichte lijst van artikelen die in uw auto moet hebben. Meer informatie en de genoemde lijst vindt u op de volgende webpagina: https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/driving-abroad/index_nl.htm

Met de trein

Dichtstbijzijnde treinstation(s):

Abcoude: 8 km

Vliegvelden

Dichtstbijzijnde vliegveld (en):

Schiphol Airport: 24 km

Aankomst

Wanneer aankomen

Uw boot is klaar voor vertrek tussen 16:00 - 18:00 uur. We adviseren u ongeveer 60 minuten eerder aan te komen bij de basis voor Check-in en de instructies. Heeft u een Vroege Check-in geboekt? Dan zien we u graag klaar voor vertrek op de basis tussen 11:00 - 12:00 uur of na 14:00 uur. 

Late aankomsten

Indien u later aankomt, neem contact op met de vertrekbasis. Er worden instructies voor u achtergelaten. Uw boot zal open worden gelaten zodat u de eerste nacht aan boord kunt doorbrengen (aan de kade). De volgende ochtend komt er iemand langs voor de officiële overdracht.

Bij uw aankomst

Ons personeel kijkt er naar uit om u te verwelkomen op de basis van hun vaarregio. Zij zullen er alles aan doen om uw vakantie zo soepel en fijn mogelijk te laten verlopen.

Wanneer u aankomt, zal ons basispersoneel:

  • Een voorschot afnemen op de verbruikskosten voor brandstof, gas en slijtage (lokale valuta). Aan het einde van uw vaarvakantie zult u een bedrag terugkrijgen indien u teveel betaald heeft of zult u het overige verschil nog moeten bijbetalen. 
  • De borgsom afnemen. De borgsom wordt alleen ingehouden indien de boot of inventaris beschadigd is. De borgsom (en daarmee het risico) kunnen worden teruggebracht door een Reductie Eigen Risico te kopen. Neem contact op met uw vakantieadviseur voor meer details.
  • U bekend maken met uw waterwegengids, kaarten en andere nuttige documentatie die helpen bij het plannen van uw route en waar u wilt stoppen.
  • U een briefing geven over uw boot, de uitrusting en het vaargebied (plaatsen om te bezoeken, etc.). 
  • U een demonstratie van de boot op het water (proefvaart) geven met een van onze technici.

Uw terugkomst

Wij herinneren u eraan dat de boot op uw laatste vaardag om 09:00 uur moeten zijn teruggebracht (niemand meer aan boord). Indien u een Late Check-out geboekt heeft, dient u de boot voor 12:00 uur af te leveren.

Lokale informatie