Ownership explained DUT


Hoe werkt het?

Ons Le Boat Eigendomsprogramma is gebaseerd op het principe van huurkoop met een hele reeks voordelen.

 

 1. Word eigenaar van een nieuwe Horizon boot
 2. Le Boat verhuurt de boot wanneer u zelf niet vaart
 3. U ontvangt een gegarandeerd inkomen & meerdere weken cruising per jaar (met uw boot of aan andere) 
 4. Na 7 jaar kunt de boot behouden of wij kopen de boot van u terug voor een vastgestelde prijs

Een ‘TOP-OF-THE-RANGE’ BOOT

Voor een initial outlay, wordt u de eigenaar van één van onze gloednieuwe Horizon boten. Iedereen zal jaloers op u zijn. (Ook andere boten zijn beschikbaar voor dit programma.)

 

Ontdek onze boten

VAAR 8 WEKEN PER JAAR...OVERAL!

U vaart gemiddeld 8 weken per jaar met uw eigen of een andere boot, in één van de 17 verschillende vaaregio's. Waarom niet alle boten uitproberen!

GEGARANDEERD INKOMEN & BUYBACK

Wij geven u gegarandeerd inkomen dat onafhankelijk is van de charter activiteit. En na 7 jaar kopen wij de boot weer van u terug voor een gegegarandeerd bedrag van 45% van de nieuwprijs.


GRATIS PROFESSIONEEL ONDERHOUD

Wij verzekeren, onderhouden en zorgen goed voor uw boot als of het één van onze eigen boten is – zonder dat u extra kosten heeft.


Verken Europa…en ook Canada!

Onze booteigenaren varen elk jaar gedurende 8 vakantieweken. En ze varen met elke boot van hun keuze in één van onze 17 vaarregio's.

 

Map

 


Neem contact met ons op

Neem telefonisch contact op met onze vriendelijke en ervaren experts:

Contactformulier invullen

Of bel +49 (0) 6101 55 79 189 of +44 (0) 330 332 1933

 


Dit vinden onze huidige eigenaren...


De nieuwe Horizon vloot

De Horizon vloot biedt het allerbeste qua comfortabel, modern en eenvoudig varen. U vindt deze boten nergens anders op de Europese (en Canades) waterwegen! De vloot is door ons ontworpen en gebouwd om aan al uw eisen te voldoen.

 

Alle modellen zijn nieuw en bieden een ruime en comfortabele salon keuken met royale staruimte en extra grote ramen voor een ononderbroken uitzicht, een ruim 'fundeck' met tafel, gootsteen, BBQ-bakplaat, zonnedek en de nieuwste technologie (boeg- en hekschroef, walstroom, USB-pluggen ...)

Wat onze klanten zeggen over de Horizon

Sune Frandsen zegt...

"De boot was gemakkelijk te besturen en zelfs mooier dan we hadden gehoopt, ik zou Le Boat zeker aanraden!"

 

 

5

Fred Robinson zegt...

"Als eigenaar van een Horizon boot was ik erg blij dat de boot aan mijn verwachtingen voldeed, gemakkelijk te manoeuvreren en aan te meren, met veel ruimte in de salon en op het zonnedek."

 

5

Feefo trusted service award

Horizon 1 (2+3)

Het eerste Horizon model werd in 2016 met lovende recensies gelanceerd en is in 2017 beschikbaar op veel bestemmingen. Met een grote master hut en een kleinere 2e hut voor twee extra personen of gewoon voor opslag, is het de perfecte boot voor koppels of families met kleine kinderen.

 • Slaapplekken: 5 (2+3)
 • Hutten: 1 (+ 1 kleine hut)
 • Badkamers: 1
 • Afmeting: 11m x 4,25m

Beschikbaar in alle regio's.

Bekijk de Horizon 1

Horizon 2 (4+1)

De Horizon 2 is vergelijkbaar met het origineel (2+3), maar heeft twee en-suite hutten. Hoewel de voorste hut iets kleiner is, is deze boot perfect voor twee koppels die opzoek zijn naar iets meer privacy of een familie die liever twee badkamers heeft.

 • Slaapplekken: 5 (4+1)
 • Hutten: 2
 • Badkamers: 2
 • Afmeting: 11,5m x 4,25m

Beschikbaar in Frankrijk (behalve Bretagne en Charente), Italië, Nederland, Ierand en Canada

Bekijk de Horizon 2

Horizon 3 (6+1)

De Horizon 3 biedt drie en-suite hutten, waardoor er makkelijk grotere groepen op vakantie kunnen en tegelijkertijd ook kunnen genieten van de privacy van een eigen badkamer.

 • Slaapplekken: 7 (6+1)
 • Hutten: 3
 • Badkamers: 3
 • Afmeting: 13,5m x 4,35m

Beschikbaar in Frankrijk, regio's Bourgondië Franche Comté, Canal du Midi, Bretagne, Lot, Elzas en in Duitsland, Ierland, Engeland, Nederland en Canada.

Bekijk de Horizon 3

Horizon 4 (8+1)

De Horizon 4 heeft dezelfde afmetingen als de Horizon3, maar met een iets andere lay-out. Met de vier en-suite hutten is de boot uitermate geschikt voor groepen vrienden of stellen.  

 • Slaapplekken: 9 (8+1)
 • Hutten: 4
 • Badkamers: 4
 • Afmeting: 13,5m x 4,35m

Beschikbaar in Frankrijk -  alle regio's (behalve Aquitanië), Nederland, België, Duitsland, Engeland, Ierland (kan niet varen op de Lough Allen), Canada.

Bekijk de Horizon 4

Horizon 5 (10+2) - NIEUW

De Horizon 5 is de grootste en de nieuwste boot in de Horizon vloot, met 5 en-suite hutten perfect voor grotere groepen.

 • Slaapplekken: 12 10+2)
 • Hutten: 5
 • Badkamers: 5
 • Afmeting: 14,74m x 4,35m

Beschikbaar in Frankrijk, alle regio's (m.u.v. Bretagne en Charente), Duitsland en Nederland, Canada

Bekijk de Horizon 5

Exclusief gebouwd voor Le Boat door Delphia

Delphia staat wereldwijd bekend om zijn ongeëvenaarde bouwkwaliteit, innovatieve ontwerpen, het comfort, de duurzaamheid en de prestaties van de boten. Le Boat is blij samen te werken met dit ongelooflijke team voor het ontwerpen en het bouwen van de Horizon vloot - de 'Next Generation' boten voor de binnenwateren!

  

 

Een andere motorboot kopen met het Eigendomsprogramma

Zoekt u een andere moterkoop te koop? Wij bieden u ook andere boten uit onze vloot te koop aan in het kader van het programma. En de prijzen zijn zeer betaalbaar.

 

Neem contact op voor meer informatie

1 & 2 hutten

 • Cirrus (2+2) / 1 hut
 • Clipper (4+2) / 2 hutten
 • Caprice (4+2) / 2 hutten
 • Royal Mystique A/B (4+2) / 2 hutten

3 to 5 hutten

 • Calypso (6+2) / 3 hutten
 • Elegance (6+2) / 3 hutten
 • Salsa A (8+2) / 4 hutten
 • Magnifique (8+2) / 4 hutten

  

 

Of, koop tweedehands

We hebben ook een selectie tweedehands rivierboten te koop. De meeste van deze boten zijn uit de vloot (Charter vloot) en beschikbaar voor een verhuizing naar de waterweg van uw keuze. Bovendien hebben we cruisers van individuele eigenaren in heel Europa.

 

Bezoek Leboatbrokerage.com

 

 

Veel gestelde vragen

Alle vragen die u zichzelf moet stellen

Het is ongeveer een week vakantie per jaar!

De prijs van de boot hangt af van de boot van het model dat u koopt. Wij kunnen u, als dat gewenst is, een aantal financiële partners adviseren voor goede tarieven. En dankzij de 7% per jaar brengt u werkelijk kosten terug tot ongeveer €3.690 per jaar!

Vraag om een gepersonaliseerde offerte

 

Dat kan maar u kunt ook de kosten spreiden door te financiëren. 

U hoeft het volledige bijdrag niet in contanten te hebben! Zoals bij elke investering kunt u de kosten spreiden met financiering. U verkrijgt toegang tot de gewenste tarieven met door Le Boat aanbevolen financiële instellingen - uit ervaring weten wij dat een minimum van 20% van de koopprijs vereist is als financiële bijdrage...

Als eigenaar van een boot, kunt u genieten van de hele vloot! 

Door in het programa te stappen kunt u profiteren van vakanties met de hele Le Boat vloot, in al onze regio's. Uw boot wordt door ons gestald en onderhouden in één van de gekozen vaarregio's. En naar gelang uw beschikbaarheid, kunt u varen met uw boot wanneer u maar wilt!

Bekijk onze rivierboten in de verkoop

 

Het puntsensysteem is een manier om meer te varen!

Met 42 punten per jaar beslist u zelf of meer of minder vaart (een cruise van een week in de middenseizoen telt voor 14 punten)! en bovenop deze 42 punten geven wij u nogmaals 42 punten die u kunt gebruiken voor Last Minute vakanties!

Let op: boten in Canada hebben meer punten nodig dan andere bestemmingen. Eigenaars kunnen ook toegang krijgen tot gefranchiseerde bases in Italië en Schotland door een bijdrage van 25% te betalen (van de charterprijs van de cruise). Huidige eigenaren brengen gemiddeld 8 weken vakantie aan boord, door aan boord; maximaal 12 weken is mogelijk.

 

 

Na 7 jaar beslist u of u de boot wilt houden of liever aan ons verkoopt...

Het programma is gebaseerd op een duur van 7 jaar (eindigend in september). Na 7 jaar, behoudt u de boot of wij kopen uw boot terug voor 45% van de initiële nieuwprijs.

 

 

Financiële kracht

Le Boat maakt deel uit van Travelopia, voorlopers in de gespecialiseerde Travel sector met meer dan 50 onafhankelijke merken. Dit maakt ons verreweg  één van de meest financieel stabiele boot charter bedrijven ter wereld. We bieden ongeëvenaarde expertise, meer bootmodellen dan welk ander bedrijf dan ook en 50 jaar ervaringsgeschiedenis. Als Le Boat eigenaar investeert u in een bedrijf met een ongekende financiële kracht. Uw geld is veilig bij ons.