Ownership explained DUT


Hoe werkt het?

1. UW WORDT EIGENAAR VAN EEN ‘TOP-OF-THE-RANGE’ BOOT

 

Voor een initial outlay, wordt u de eigenaar van één van onze gloednieuwe Horizon boten. Iedereen zal jaloers op u zijn. Er zijn ook andere boten zijn beschikbaar in dit programma. 

 

 

 

3. U ONTVANGT EEN GEGARANDEERD MAANDELIJKS INKOMEN*

Wij verhuren uw boot wanneer u deze niet gebruikt en geven u elk jaar 7% van de aankoopprijs - een maandelijks betaling ongeacht het feit of de boot wel of niet verhuurd is. 

2. U VAART 8 WEKEN PER JAAR... WAAR U MAAR WILT!

U vaart gemiddeld 8 weken per jaar met uw boot, of een zusterboot, met een vertrek uit één van onze 36 bases in 9 landen in Europa en Canada. Waarom zou u ze niet allemaal ontdekken?


4. WIJ ONDERHOUDEN EN STALLEN UW BOOT ZONDER KOSTEN

Wij verzekeren, onderhouden en zorgen voor uw boot alsof het een van onze eigen boten is - zonder extra kosten voor u.

5. WIJ KOPEN UW BOOT TERUG VOOR EEN GEGARANDEERD BEDRAG
Horizon boot terug verkopen

Na 7 jaar kunt u de boot voor een gegarandeerd bedrag aan ons terugverkopen*! U kunt het programma met nog eens 7 jaar verlengen of u kunt de boot gewoon houden!

(*alleen Horizon modellen)


Verken Europa…en ook Canada!

Onze booteigenaren varen elk jaar gedurende 8 vakantieweken. En ze varen met elke boot van hun keuze in één van onze 17 vaarregio's.


Laat u informeren door onze experts
Onze vriendelijke en ervaren medewerkers adviseren u graag. Stel al uw vragen!

 NEEM CONTACT OP

of bel +49(0)61015579189 of +44(0)3303321933


Wat onze huidige eigenaren zeggen...

Eigendomsprogramma - Testimonials


Nieuwe Horizon boten te koop met ons eigendomsprogramma

De Horizon vloot biedt het beste qua comfort, moderniteit en vaargemak; op de Europese (en Canadese) waterwegen vindt u geen andere boten zoals deze! De boten zijn door ons ontworpen en gebouwd volgens de meest strikte kwaliteitsnormen.

De belangrijkst eigenschappen van deze rivierboten te koop:

 • Ruime en comfortabele salon en keuken met royale stahoogte en grote ramen voor een ononderbroken uitzicht
 • Ruime hutten met USB-poorten
 • Ruim 'fundeck' met tafel, spoelbak en een barbecue bakplaat
 • Sundeck(s)
 • Boeg- en hekschroef voor eenvoudigere besturing en brede looppaden voor gemakkelijke toegang tot alle zijden van de boot
 • Zitplaats voor 2 personen aan de voorzijde
 • Grote glazen schuifdeuren naar de buitenzitjes. De rugleuning is klapbaar zodat u in beide richtingen kunt kijken. 

Download de technische specificaties (PDF)

 

 

Wat onze klanten zeggen over de Horizon

Sune Frandsen zegt...

"De boot was gemakkelijk te besturen en zelfs mooier dan we hadden gehoopt, ik zou Le Boat zeker aanraden!"

 

 

5

Fred Robinson zegt...

"Als eigenaar van een Horizon boot was ik erg blij dat de boot aan mijn verwachtingen voldeed, gemakkelijk te manoeuvreren en aan te meren, met veel ruimte in de salon en op het zonnedek."

 

5

Feefo

Horizon 1 (2+3)

Het eerste Horizon model werd in 2016 met lovende recensies gelanceerd en is in 2017 beschikbaar op veel bestemmingen. Met een grote master hut en een kleinere 2e hut voor twee extra personen of gewoon voor opslag, is het de perfecte boot voor koppels of families met kleine kinderen.

 • Slaapplekken: 5 (2+3)
 • Hutten: 1 (+ 1 kleine hut)
 • Badkamers: 1
 • Afmeting: 11m x 4,25m

Beschikbaar in alle regio's.

Bekijk de Horizon 1

Horizon 2 (4+1)

De Horizon 2 is vergelijkbaar met het origineel (2+3), maar heeft twee en-suite hutten. Hoewel de voorste hut iets kleiner is, is deze boot perfect voor twee koppels die opzoek zijn naar iets meer privacy of een familie die liever twee badkamers heeft.

 • Slaapplekken: 5 (4+1)
 • Hutten: 2
 • Badkamers: 2
 • Afmeting: 11,5m x 4,25m

Beschikbaar in Frankrijk (behalve Bretagne en Charente), Italië, Nederland, Ierand en Canada

Bekijk de Horizon 2

Horizon 3 (6+1)

De Horizon 3 biedt drie en-suite hutten, waardoor er makkelijk grotere groepen op vakantie kunnen en tegelijkertijd ook kunnen genieten van de privacy van een eigen badkamer.

 • Slaapplekken: 7 (6+1)
 • Hutten: 3
 • Badkamers: 3
 • Afmeting: 13,5m x 4,35m

Beschikbaar in Frankrijk, regio's Bourgondië Franche Comté, Canal du Midi, Bretagne, Lot, Elzas en in Duitsland, Ierland, Engeland, Nederland en Canada.

Bekijk de Horizon 3

Horizon 4 (8+1)

De Horizon 4 heeft dezelfde afmetingen als de Horizon3, maar met een iets andere lay-out. Met de vier en-suite hutten is de boot uitermate geschikt voor groepen vrienden of stellen.  

 • Slaapplekken: 9 (8+1)
 • Hutten: 4
 • Badkamers: 4
 • Afmeting: 13,5m x 4,35m

Beschikbaar in Frankrijk -  alle regio's (behalve Aquitanië), Nederland, België, Duitsland, Engeland, Ierland (kan niet varen op de Lough Allen), Canada.

Bekijk de Horizon 4

Horizon 5 (10+2) - NIEUW

De Horizon 5 is de grootste en de nieuwste boot in de Horizon vloot, met 5 en-suite hutten perfect voor grotere groepen.

 • Slaapplekken: 12 10+2)
 • Hutten: 5
 • Badkamers: 5
 • Afmeting: 14,74m x 4,35m

Beschikbaar in Frankrijk, alle regio's (m.u.v. Bretagne en Charente), Duitsland en Nederland, Canada

Bekijk de Horizon 5

 

 

Exclusief voor Le Boat gebouwd door Delphia

Delphia staat wereldwijd bekend om zijn ongeëvenaarde bouwkwaliteit, innovatieve ontwerpen, het comfort, de duurzaamheid en de prestaties van de boten. Le Boat is blij samen te werken met dit ongelooflijke team voor het ontwerpen en het bouwen van de Horizon vloot - de 'Next Generation' boten voor de binnenwateren!

 

  

Een andere motorboot kopen met het Eigendomsprogramma

Zoekt u een andere moterboot te koop? In het kader van het programma zijn er ook andere rivierenboten te koop. De prijzen zijn zeer betaalbaar.

Motorboot te koop met 1 of 2 hutten:

Motorboot te koop met 3 of 4 hutten:

 

  

Of, koop tweedehands

Le Boat heeft ook een selectie tweedehands rivierboten te koop. De meeste van deze boten komen uit onze eigen vloot (de Charter vloot) en zijn beschikbaar om te verhuizen naar de waterweg van uw keuze. Bovendien bieden we cruisers van individuele eigenaren in heel Europa.

 

Bezoek Leboatbrokerage.com

 

 

Veel gestelde vragen

Alle vragen die u zichzelf moet stellen

Ons Eigendomsprogrammais ontwikkeld voor bootliefhebbers die meer willen varen. Als u een boot huurt (of graag wilt huren) voor 10 dagen om meer per jaar, dan is ons Eigendomsprogramma veel voordeliger en het overwegen waard.

 

Dat kan als u dat wilt maar de meeste mensen kiezen ervoor om de kosten te spreiden met financiering via een externe financiële dienstverlener. Wel zien vaak dat minimaal 20% van de aankoopprijs nodig is als financiële bijdrage.

 

U bent in het bezit van een specifieke boot, in een specifiek vaargebied en u kunt er op elk moment van het seizoen voor kiezen om met uw eigen boot te varen (afhankelijk van beschikbaarheid). 

Echter, door deel te nemen aan ons programma, profiteert u van toegang tot andere boten in onze vloot, op al onze bestemmingen. Zo kunt u elke keer dat u vaart een andere Le Boat regio bezoeken. Zonder extra kosten kiest u eenzelfde of een vergelijkbare boot, zolang het maar binnen dezelfde of een lagere prijsklasse is. Als u wilt upgraden, betaalt u eenvoudigweg het verschil tussen de charterprijs van uw eigen boot en het geüpgrade model waarmee u wilt varen.

Het varen met uw boot werk met een puntensysteem,een manier om meer te varen! Met 42 punten per jaar beslist u zelf of meer of minder vaart (een cruise van een week in de middenseizoen telt voor 14 punten)! en bovenop deze 42 punten geven wij u nogmaals 42 punten die u kunt gebruiken voor Last Minute vakanties!

Let op: boten in Canada hebben meer punten nodig dan andere bestemmingen. Eigenaars kunnen ook toegang krijgen tot gefranchiseerde bases in Italië en Schotland door een bijdrage van 25% te betalen (van de charterprijs van de cruise). Huidige eigenaren brengen gemiddeld 8 weken vakantie aan boord, door aan boord; maximaal 12 weken is mogelijk.

 

 

Het programma duurt 7 jaar (de einddatum is altijd in de maand oktober) en na afloop van de termijn heeft u de keuze, afhankelijk van het feit of u een Horizon-model of een van onze andere bootmodellen bezit. 

 • De boot behouden
 • De boot aan ons terug verkopen voor een gegarandeerd, vooraf bepaalde prijs van 45% van de oorspronkelijke aankoopprijs*.
 • Deboot verkopen, met behulp van onze makelaarsdienst (Brokerage)
 • Uw eigendomscontract met 7 extra jaar verlengen*.

* Alleen beschikbaar voor Horizon eigenaren

Ja - u krijgt een maandelijks inkomen van 7% per jaar van de aankoopprijs van de boot, wat er ook gebeurt. Dit is gecontracteerd en gegarandeerd, ongeacht het feit of uw boot nu wel of niet verhuurd is. Zo bent u er zeker van dat u elke maand inkomsten ontvangt, zelfs als de boot niet verhuurd wordt... en ook in de winters.

 

 

Kan ik Le Boat mijn geld toevertrouwen

Le Boat maakt deel uit van Travelopia en is voorloper in de gespecialiseerde Travel sector met meer dan 50 onafhankelijke merken. Dit maakt ons tot verreweg één van de meest financieel stabiele charterboot bedrijven ter wereld. We bieden ongeëvenaarde expertise, meer bootmodellen dan welk ander bedrijf dan ook en beschikken over 50 jaar ervaring. Als Le Boat eigenaar investeert u in een bedrijf met een ongekende financiële kracht. Uw geld is veilig bij ons.