Probeer in 2022 een nieuw perspectief

Probeer in 2022 een nieuw perspectief

en reserveer vroeg, zodat u niets mist!

Of u nu een doorgewinterde vaarder bent of nog nooit op een vaarvakantie bent geweest, we kunnen u iets anders aanbieden voor uw 2022-vakantie. Laat ons u helpen om nu te beginnen met plannen – het is lonend om vroeg te zijn!

Bent u al eerder op een vaarvakantie geweest?

Geen twee vaarvakanties zijn hetzelfde. We zijn actief in 9 verschillende landen en 17 verschillende vaargebieden. Elk biedt iets anders aan in de manier van lokale cultuur, landschap, kookkunst en dingen om te doen. Dus als u denkt dat u alles hebt meegemaakt – moet u in 2022 ergens anders varen en de waterwegen vanuit een fris perspectief ervaren.

 

WAAR NAARTOE

Bent u nog nooit op een vaarvakantie geweest?

Uw interesse moet zijn gewekt – anders zoudt u hier niet zijn. Dus we laten u zien waarom het varen langs onze prachtige waterwegen uw volgende vakantie moet zijn om te onthouden. Als u moe bent van de gebruikelijke vakantiewoningen of beach resorts jaar na jaar – dan moet u in 2022 een nieuw perspectief proberen. Probeer het eens met Le Boat.

 

WAAR ONZE VAKANTIES ALLEMAAL OVER GAAN

    

       

2022 - EEN SPANNEND JAAR LIGT VOOR ONS!

Horizon 1 buitenaanzicht

Nieuwe en betere boten

Ondanks twee uitdagende jaren, zijn we blijven investeren in onze vloot van boten. We bouwen 11 glanzende nieuwe Horizon-boten, klaar voor het seizoen 2022. En, naast die nieuwe ‘vers-van-de-productielijn’-geur, hebben we een paar verbeteringen toegevoegd om ze nog beter te maken. Lees meer over de Horizon PLUS >

Bovendien hebben we nu de interne renovatie van onze Mystique en Royal Mystique–modellen van onze Comfort Plus-reeks voltooid.

 

Vaarvakanties met honden

Betere beschikbaarheid

We weten dat vakantiegewoonten zijn veranderd en we hebben de vraag in elk van onze bestemmingen goed bekeken.

 

Om ervoor te zorgen dat u een betere kans hebt om de boot die u wilt hebben zeker te stellen, in de bestemming waar u naartoe wilt, hebben we boten verplaatst naar de vaargebieden waar ze meer nodig zijn.

Port Cassafières

Meer bases

We zijn blij dat de wereld weer opengaat en dat het reisvertrouwen terugkeert. We moesten een aantal van onze bases tijdelijk sluiten voor het seizoen 20/21, maar we zijn blij om ze weer open te hebben voor 2022.

 

Welkom terug... Châtillon-sur-Loire in de Bourgondië: Nivernais-Loire, Branges in Bourgondië: Franche-Comté, Trèbes in het Canal du Midi en Boofzheim in de Elzas.

    

       

REDENEN OM 2022 NU TE RESERVEREN!

Prettige Feestdagen!
  • Bespaar tot 15% als u vóór 03/01/2022 reserveert. Aanbiedingen >
  • Gaat varen met vertrouwen met gegarandeerde contante terugbetalingen en gratis wijzigingen - voor ALLE reserveringen gemaakt vóór 31/01/2022. Ons Ga varen met vertrouwen-beleid >
  • Mis de boot niet – het reisvertrouwen is terug en 2022 verkoopt sneller dan ooit tevoren. Als u nu reserveert, hebt u de keuze uit beschikbaarheid voor uw gewenste datum, boot en bestemming – reserveer ze terwijl u kunt! Boek nu >
  • U kunt de betalingen door het jaar spreiden via onze nieuwe online betaalportaal.

    

       

OM U TE HELPEN BIJ HET PLANNEN VAN UW 2022-VAARVAKANTIE...

Vrouw en laptop

Onze website

Onze website is vol informatie en inspiratie. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, probeer onze inspiratiepagina’s om een van onze regio’s te matchen met een specifieke interesse of uw groepsgrootte. Of u kunt er meteen voor gaan en plesier hebben met het verkennen van wat elk van onze bestemmingen te bieden heeft.

Vind inspiratie >

Bekijk onze bestemmingen >

Entdecken Sie Ihre Fahrgebiet

Onze regiogidsen

We hebben een korte gids geschreven voor elk van onze vaargebieden. Dus als één of twee opvallen, download de relevante gids. Het zal u een voorproefje geven van wat u kunt verwachten met een overzicht van elke waterkantstop en bezienswaardigheid.

Download een regiogids >

Ons team van experts

Ons team van experts

We zijn gepassioneerd over vaarvakanties en we houden van niets anders dan daarover te praten. Dus als u persoonlijk advies en aanbevelingen nodig hebt – bel ons of stuur ons een e-mail.

Contacteer ons >

Brochure