Le Boat Cadeaubon

Le Boat Cadeaubon

Verras uw vrienden of famile met een cadeaubon

Hoe werkt het:

U kiest een bedrag voor een cadeaubon en de ontvanger kan dit bedrag gebruiken voor de aankoop van een Le Boat vaarvakantie - het ultieme cadeau!

Vul hieronder uw gegevens in en onze vaarvakantie adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem uw familie mee

De Le Boat Cadeaubon voor u en uw geliefden maakt het boeken van een vakantie nog eenvoudiger. Neem uw ouders, grootouders, ooms en tanten, kinderen of vrienden mee op een onvergetelijke vakantie aan boord!

Familie

Voor elke gelegenheid

Kies een Le Boat vakantie om uw verjaardag, verloving, verjaardag, huwelijk, Valentijnsdag of Kerstmis te vieren. Het is een perfecte keuze voor elke gelegenheid!

Cadeaubon

Voorwaarden cadeaubon

  • Cadeaubonnen zijn geldig gedurende één jaar vanaf de datum van aankoop en de cruise moet tijdens deze periode worden geboekt (de cruise kan echter plaatsvinden in hetzelfde seizoen of het volgende seizoen).
  • De cadeaubon is geldig op een Le Boat-cruise (de cadeaubon kan worden afgetrokken van de bootverhuur, verzekering en optionele extra's).
  • Cadeaubonnen worden geaccepteerd als volledige of gedeeltelijke betaling van een nieuwe geboekte cruise, of als betaling van het resterende saldo voor een reeds geboekte cruise.
  • Als het verschuldigde bedrag echter lager is dan de waarde van de cheque, kan er geen terugbetaling of creditering plaatsvinden. Cadeaubonnen kunnen niet op basis van vertrek worden gebruikt om te betalen voor brandstof, transfers of andere extra's op de dag van vertrek.
  • In het geval van een annulering die recht heeft op een terugbetaling (zie onze annuleringsvoorwaarden), wordt het deel dat door het geschenk wordt betaald bewaard in de vorm van een tegoedbon voor de ontvanger voor een volgende cruise die is geboekt op de datums die worden gedefinieerd door de cadeaubon.
  • De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van cadeaubonnen. Als de cadeaubon niet is gebruikt, kan noch de koper, noch de begunstigde een terugbetaling eisen. 
  • De geldigheidsdatum van de cadeaubon kan niet worden gewijzigd.
  • De cadeaubon kan worden overgedragen aan een derde partij om ons de naam van de nieuwe begunstigde te sturen.