Comfort Plus Boten

Deze stijlvolle en elegante boten zijn wat nieuwer van onze vloot.

De ruime interieurs zijn modern en kwaliteit in mind to ensure you cruise in style. Ze hebben air conditioning, electrische toiletten, en dekkussens. De meeste van onze Comfort Plus boten hebben ook ingebouwde Barbecue bakplaat op het dek. 

MODERNISATIE PROGRAMMA VOOR 2020

Wij hebben een nieuwtje! EEN MODERNISATIE PROGRAMMA VOOR 2020 ! De Mystique en Royal Mystique A en de Royal Mystique B worden gemoderniseerd voor het seizoen 2020. Dit renovatieprogramma omvat nieuwe gordijnen, stoffering, vloeren en een compleet nieuwe keukeninventaris met een nieuw gasfornuis en koelkasten. Bovendien kunt u met ons nieuwe Bluetooth-radiosysteem varen met al uw favoriete muziek!

VROEGBOEKKORTING: Bespaar tot 15% op uw 2020 vakantie.

Boek vóór 1 december 2019.

Zie voorwaarden.

Dit zeggen onze klanten

Paula Wade (Royal Mystique A)

de boot was uitstekend en de hele Le boat-ervaring van begin tot einde was perfect. Receptiepersoneel erg behulpzaam. deed het vorig jaar met een ander bedrijf en hoewel we allemaal een geweldige tijd hadden, was de boot slecht in vergelijking met Le Boat. het was de Mystique A. we hebben ook huurfietsen geboekt die we vaak hebben gebruikt. Neem deze boot zeker nog een keer. de boot was erg schoon en leek best een nieuwe boot. comfortabele bedden en warme douches. Kon niets fout vinden 

James Rich (Mystique)

  We vonden de boot geweldig. Perfect voor 5. De boot was erg makkelijk te besturen en met de boegschroeven meerden we ook snel aan. Er was genoeg ruimte en de salon was perfect om te relaxen na een drukke dag in Venetië. Het zonnedek was ruim en we hebben er meerder keren gegeten. De barbecue was top. 

Robin Wood (Royal Mystique A)

 De boten waren heel goed uitgerust, schoon, comfortabel en makkelijk te besturen. Op onze weg naar Migennes en na een telefoontje met de basis van Tannay was het binnen 20 minuten vervangen. Uitzonderlijk. Voor 2 stellen is het ideaal wat er de boot heeft 2 en-suite kamers en ruime keuken. 

Neem een kijkje binnen...

 

 

Beschikbaar op al onze Europese bestemmingen

U kunt met onze Comfort Plus-boten in al onze prachtige Europese bestemmingen varen. Als u de adembenemende waterwegen van het Rideau-kanaal wilt ontdekken, kijk dan eens naar onze Premium-vloot

 

 

Onze andere boten

Naast onze Comfort Plus-boten bieden we ook Comfort-botenPremium-vloot en een standaardvloot. Uiteraard zijn uitstekende klantenservice, netheid en ondersteuning bij alle boten inbegrepen!

Brochure

Nieuwsbrief

Boeken