Klantbeoordelingen en feedback

De feedback en beoordelingen die we van onze klanten ontvangen, zijn erg belangrijk voor ons - ze helpen ons om de beste vakantie ervaring voortdurend te verbeteren en te leveren. Feefo is een onafhankelijke en onpartijdige beoordelingsdienst die om beoordelingen van onze klanten vraagt. Dit betekent dat u kunt zien wat andere mensen van hun Le Boat ervaring vinden, en erop kunnen vertrouwen dat wat je leest ongefilterd, onbewerkt en ongecensureerd.

Dit zeggen onze klanten over onze service:

Onafhankelijke beoordeling door Feefo:

U kunt op onze Feefo-beoordelingen vertrouwen omdat, in tegenstelling tot veel andere schema's, beoordelingen alleen kunnen worden geschreven door mensen die op een Le Boat-vakantie zijn geweest.

 

We vragen vakantiegangers om hun vakantie te herzien en deze op Feefo te publiceren om u te helpen bepalen of onze vakantie-ervaring geschikt is en om nuttige tips of informatie te vinden die u zullen helpen om het beste uit uw vakantie te halen. Extra beoordelingen kunnen worden bekeken op specifieke bestemmigen en boten pagina's.

 

Deze onafhankelijke vakantiebeoordelingen zijn essentieel om ervoor te zorgen dat ons product van de hoogwaardige kwaliteit blijft die wij voor ogen hebben.

 

Nieuwsbrief

Download uw Magazine

Boeken