Over Casale

Gelegen aan de rustige en prachtige rivier de Sile, zou u niet verwachten binnen 4-5 uur varen al de Lagune van Venetië te bereiken. Casale is de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van de legendarische trekpleisters van Venetië, de prachtige omringende eilanden en de statige palazzo's van de Brenta Riviera. Vanuit Casale kunt u er ook voor kiezen koers te zetten naar de stranden van de Adriatische kust: Lido di Jesola bereikt u al na 5 uur varen.

Van Casale is het:

  • 14,5 uur (2 sluizen, 3 ophaalbruggen) varen naar onze basis in Precenicco

Bij de basis:

Services

Douches

Toiletten

Beschikbare Extra's bij de basis

Voorafgaand aan vertrek kunt u een aantal extra's boeken voor meer vakantieplezier. Deze extra's kunt u ook bij aankomst op de basis boeken maar dat is duurder. Zie 'Reisvoorbereiding' voor meer informatie over de extra's. Afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Praktische Extra's

Vroege Check-in en Late Check-out

Eindreiniging

Parkeren (zie 'Aankomstinformatie')

Autotransfer (zie 'Aankomstinformatie')

Eco-pakket

Neon LED lantaarn

Buitenkussens

Boodschappen

Wifi

Extra's voor meer plezier

Fietsverhuur

Feestmand voor speciale gelegenheden

Gas barbecue

Stand-up Paddle Boards

Betaalmiddelen

Houd er rekening mee dat wij u vragen de verbruikskosten, borg en andere extra's in lokale valuta te betalen. Onze bases accepteren Visa en Mastercard maar géén American Express.

 

Hotels

Hotel Alla Pasina - Tel.: +39 0422 382 112   www.pasina.it  

Hotel Villa Odino  - Tel.: +39 0422 823117  www.villaodino.it  

 

Restaurants

Trattoria al Sile - Tel.: +39 0422 340 011 

Ristorante San Nicolo - Tel.: +39 0422 822 672 

Osteria dalla Pasina - Tel.: +39 0422 382 112 

Trattoria La Pergola - Tel.: +39 0422 340 121 

 

Winkels

De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich in het centrum van Casier.

De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag - 8:30-00:30 / 16:30-19:30

Gesloten op woensdagmiddag en zondag.

 

Verkeersbureau

Treviso: Tel.: +39 0422 547 632

Office of tourism website 

Visit Treviso website 

 

Medische faciliteiten

Dierenarts

Doctors Arduino and Pasini

Blue Cross Casier

Tel: +39 0422 340 879

Openingstijden

Elke dag 8:30 - 12:30 en 14:00 -18:00 uur.

Adres

Le Boat - Houseboat Italia Via Nuova Trevigiana 1
Lughignano di Casale Sul Sile
31032 Casale Sul Sile TV
Italië

Telefoon

+39 (0) 339 192 2161

Reis naar Casale

Voor taxivervoer van of naar de basis neem contact op:

TV Car Service (+39 33820 44390 | [email protected])

Als u een enkele reis vaart (d.w.z. dat u niet meer terugkeert naar de basis vanaf waar u vertrekt), kunnen wij uw auto van uw vertrekbasis naar uw eindbasis brengen.

 

Onze medewerkers zijn verzekerd om uw voertuig namens u te besturen. Neem a.u.b. uw kentekenbewijs en autoverzekeringsbewijs mee. Ons personeel is verzekerd om namens u in uw auto te rijden.maar u dient dit eerst te controleren bij uw verhuur/leasemaatschappij of de voorwaarden van uw overeenkomst dit mogelijk niet toestaan. Als het is toegestaan, kan uw verhuurbedrijf u extra kosten in rekening brengen voor het toevoegen van een lid van ons basisteam als chauffeur. Het is mogelijk dat we de naam van de chauffeur pas in de week van uw vertrek weten, dus u dient bij het verhuurbedrijf na te gaan of zij een extra 'onbekende' chauffeur aan de huurovereenkomst willen toevoegen. Alle auto's kunnen worden overgebracht, behalve: auto's zwaarder dan 3,5 ton, auto's met aanhangwagens of caravans, vrachtwagens, fietsen, motoren, campers en rode nummerplaten.

 

Autotransfers zijn tegen betaling beschikbaar, moeten voor vertrek worden gereserveerd en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. Neem contact op met uw vakantie adviseur voor meer informatie en prijzen.

Met de auto

Bereidt u zich voor: Het is uw eigen verantwoordelijkheid om bekend te raken met de lokale regels en u aan deze regels te houden. De meeste Europese landen hebben een verplichte lijst van artikelen die in uw auto moet hebben. Meer informatie en de genoemde lijst vindt u op de volgende webpagina: https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/driving-abroad/index_nl.htm

 

Parkeren:

Gereserveerd parkeren beschikbaar

Met de trein

Dichtstbijzijnde treinstation(s)

  • Treviso: 8km 
  • Quarto d’Altino: 10km
  • Mestre Venice: 25km

Vliegvelden

Dichtstbijzijnde vliegveld (en)

  • Venice Marco Polo Airport: 22 Km (A27) 
  • Venice Treviso: 10 Km (SR53)

Aankomst

Wanneer aankomen

Uw boot is klaar voor vertrek tussen 16:00 - 18:00 uur. We adviseren u ongeveer 60 minuten eerder aan te komen bij de basis voor Check-in en de instructies. Heeft u een Vroege Check-in geboekt? Dan zien we u graag klaar voor vertrek op de basis tussen 11:00 - 12:00 uur of na 14:00 uur. 

Late aankomsten

Indien u later aankomt, neem contact op met de vertrekbasis. Er worden instructies voor u achtergelaten. Uw boot zal open worden gelaten zodat u de eerste nacht aan boord kunt doorbrengen (aan de kade). De volgende ochtend komt er iemand langs voor de officiële overdracht.

Bij uw aankomst

Ons personeel kijkt er naar uit om u te verwelkomen op de basis van hun vaarregio. Zij zullen er alles aan doen om uw vakantie zo soepel en fijn mogelijk te laten verlopen. "

Wanneer u aankomt, zal ons basispersoneel:

Een voorschot afnemen op de verbruikskosten voor brandstof, gas en slijtage (lokale valuta). Aan het einde van uw vaarvakantie zult u een bedrag terugkrijgen indien u teveel betaald heeft of zult u het overige verschil nog moeten bijbetalen. 

De borgsom afnemen. De borgsom wordt alleen ingehouden indien de boot of inventaris beschadigd is. De borgsom (en daarmee het risico) kunnen worden teruggebracht door een Reductie Eigen Risico te kopen. Neem contact op met uw vakantieadviseur voor meer details.

U bekend maken met uw waterwegengids, kaarten en andere nuttige documentatie die helpen bij het plannen van uw route en waar u wilt stoppen.

U een briefing geven over uw boot, de uitrusting en het vaargebied (plaatsen om te bezoeken, etc.). 

U een demonstratie van de boot op het water (proefvaart) geven met een van onze technici.

Uw terugkomst

Wij herinneren u eraan dat de boot op uw laatste vaardag om 09:00 uur moeten zijn teruggebracht (niemand meer aan boord). Indien u een Late Check-out geboekt heeft, dient u de boot voor 12:00 uur af te leveren.

Lokale informatie