Over Chertsey

Onze basis in Chertsey is niet ver verwijderd van het centrum van Londen. De rivier wordt hier omgeven door bruisende steden en dorpen met een uitgebreider aanbod aan restaurants, supermarkten en pubs dan in de buurt van Benson. Het historische en grote koninkijke paleis in Hampton Court ligt op slechts 3 uur varen naar het oosten, en Kingston (en directe treinverbindingen naar het centrum van Londen) op 30 minuten varen daarna. Op 3 uur varen ten westen van onze basis in Chertsey arriveert u in Windsor en Eton waarna het landschap alleen maar mooier wordt.

Vanaf Chertsey is het:

 • 15 uur varen (22 sluizen) naar onze basis in Benson

Bij de basis:

Faciliteiten

 • Douches
 • Toiletten
 • Wasserij
 • Wi-Fi

Beschikbare Extra's bij de basis

Voorafgaand aan vertrek kunt u een aantal extra's boeken voor meer vakantieplezier. Deze extra's kunt u ook bij aankomst op de basis boeken maar dat is duurder. Zie 'Reisvoorbereiding' voor meer informatie over de extra's. Afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Praktische Extra's

Vroege Check-in en Late Check-out

Eindreiniging

Autotransfer (zie 'Aankomstinformatie')

Eco-pakket

Neon LED lantaarn

Buitenkussens

Extra's voor meer plezier

Fietsverhuur

Feestmand voor speciale gelegenheden

Betaalmiddelen

Houd er rekening mee dat wij u vragen de verbruikskosten, borg en andere extra's in lokale valuta te betalen. Onze bases accepteren Visa en Mastercard maar géén American Express.

 

Restaurants

Leftbank Restaurant - Tel, +44 1784 220999

 

Winkels

Supermarkten, banken, postkantoren, restaurants en winkels kunnen allemaal vlakbij Chertsey worden gevonden.

 

Vissen

Vissen is toegestaan, maar het vissersseizoen is gesloten tussen 17 maart en 16 juni. Er is een visvergunning verplicht en deze is verkrijgbaar bij elk postkantoor. Wij raden u aan om de licentie te verkrijgen voordat u uw huis verlaat. Kijk op deze website:  https://www.gov.uk/fishing-licences. De prijs is ongeveer £6.50 voor een vergunning voor 8 dagen (voor kinderen onder de 12 is het gratis maar alsnog is de visvergunning vereist).

Openingstijden

Ma t/m za 9:00 - 17:00 uur

Adres

Le Boat Chertsey, Penton Hook Marina, Staines Road
Chertsey
Surrey
England
KT16 8PQ
Verenigd Koninkrijk

Telefoon

+44 (0)7795 413378

Reis naar Chertsey

Voor taxivervoer van of naar de basis neem contact op:

 

Triple A Cars’ (+44 (0) 1189 504 030 | [email protected])

A & C Taxis (+44 (0) 1932 570 170)

 

Richtprijs (4 personen) van:

 • Vliegveld London Heathrow  (LHR) £51
 • Vliegveld London Gatwick  (LGW) £71
 • Station  Staines £44

Met de auto

Bereidt u zich voor:

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om bekend te raken met de lokale regels en u aan deze regels te houden. De meeste Europese landen hebben een verplichte lijst van artikelen die in uw auto moet hebben. Meer informatie en de genoemde lijst vindt u op de volgende webpagina: https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/driving-abroad/index_nl.htm

 

Terwijl u op de M25 rijdt, dient u de afslag te nemen bij knooppunt 11 en de route richting de A320 Woking te nemen aan het einde van de vierbaansweg. Sla bij de rotonde rechtsaf, richting de A320 Chertsey-Staines. Als extra handleiding kunt u de bruine borden volgen naar Thorpe Park. Blijf de borden A320/Thorpe Park volgen. Dit zal u leiden door Chertsey en naar een vierbaansweg met Twynersh Pub aan uw linkerhand. Blijf op de vierbaansweg, over de M3. Dit brengt u naar een rotonde. Thorpe Park ligt nu aan uw linkerhand. Bij deze rotonde gaat u rechtdoor op Staines Road en neemt u de tweede ingang aan de rechterkant – Gate 5. Ga met de weg mee naar links en de Le Boat stijgers kunnen aan het einden van de weg aan de rechterkant gevonden worden.

Parkeren

Geen parkeerplaats bij de basis

Met de trein

Dichtstbijzijnde treinstation(s):

Staines: 4km

Vliegvelden

Dichtstbijzijnde vliegveld (en):

 • London Heathrow: 17 km (M25)
 • Gatwick: 53 km (M25)

Aankomst

Wanneer aankomen

Uw boot is klaar voor vertrek tussen 16:00 - 18:00 uur. We adviseren u ongeveer 60 minuten eerder aan te komen bij de basis voor Check-in en de instructies. Heeft u een Vroege Check-in geboekt? Dan zien we u graag klaar voor vertrek op de basis tussen 11:00 - 12:00 uur of na 14:00 uur. 

Late aankomsten

Indien u later aankomt, neem contact op met de vertrekbasis. Er worden instructies voor u achtergelaten. Uw boot zal open worden gelaten zodat u de eerste nacht aan boord kunt doorbrengen (aan de kade). De volgende ochtend komt er iemand langs voor de officiële overdracht.

Bij uw aankomst

Ons personeel kijkt er naar uit om u te verwelkomen op de basis van hun vaarregio. Zij zullen er alles aan doen om uw vakantie zo soepel en fijn mogelijk te laten verlopen.

Wanneer u aankomt, zal ons basispersoneel:

 • Een voorschot afnemen op de verbruikskosten voor brandstof, gas en slijtage (lokale valuta). Aan het einde van uw vaarvakantie zult u een bedrag terugkrijgen indien u teveel betaald heeft of zult u het overige verschil nog moeten bijbetalen. 
 • De borgsom afnemen. De borgsom wordt alleen ingehouden indien de boot of inventaris beschadigd is. De borgsom (en daarmee het risico) kunnen worden teruggebracht door een Reductie Eigen Risico te kopen. Neem contact op met uw vakantieadviseur voor meer details.
 • U bekend maken met uw waterwegengids, kaarten en andere nuttige documentatie die helpen bij het plannen van uw route en waar u wilt stoppen.
 • U een briefing geven over uw boot, de uitrusting en het vaargebied (plaatsen om te bezoeken, etc.).
 • U een demonstratie van de boot op het water (proefvaart) geven met een van onze technici.

Uw terugkomst

Wij herinneren u eraan dat de boot op uw laatste vaardag om 09:00 uur moeten zijn teruggebracht (niemand meer aan boord). Indien u een Late Check-out geboekt heeft, dient u de boot voor 12:00 uur af te leveren.

Lokale informatie