+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Vision 2

De Vision 2 is een 2-hutsuitvoering van onze meest luxueuze boot in de vloot. Ontdek onze beste model met gemakken zoals u deze thuis gewend bent, zoals een groot en goed ingerichte master hut.

Let op: Op alle Vision boten dienen minimaal 4 volwassenen aan boord te zijn.

Geschikt voor maximaal 
6
Hutten 
2
Badkamers 
2
Classificatie 
4
Aanbiedingen 

Last Minutes tot -50%.

Informatie over de Vision 2

De Vision 2 maakt gebruik van onze allerbeste technologie, waaronder joystick wendbaarheid, waardoor de boot net zo makkelijk te hanteren is als een auto. Ontdek onze meest luxueuze boot, voorzien van een prachtige salon aan de voorzijde waardoor u tijdens het varen kunt genieten van het schitterende uitzicht. Op de Vision 2 zijn er twee hutten met aparte bedden van normaal formaat, die omgezet kunnen worden tot een tweepersoonsbed. Daarnaast beschikt 1 hut over een uitklapbaar bed voor een kind/tiener en heeft de salon banken die ook tot slaapplaats kunnen worden omgetoverd. Hierdoor is de boot ideaal voor families en vrienden.

Opmerking: Houd er rekening mee dat minimaal 4 volwassenen aan boord dienen te zijn. Daarnaast zijn alle uitklapbare bedden alleen geschikt voor kinderen (max 70 kg).
De Virtuele Tour hieronder is een rondleiding door de Vision 3.

Virtual Tour & afbeeldingen geven u een voorproefje van onze boten, de inventaris en de inrichting kunnen variëren. Voor details, bekijk onze volledige boot eigenschappen

Bekijk de virtuele tour 

Comfortabele inrichting binnen en buiten 

Bekijk alle eigenschappen