Vacanze in coppia

Vakanties voor stellen

De mooiste bestemmingen voor stellen

Wilt u even lekker samen bijkomen of romantisch weg met zijn tweeën, dan is één van onze huurbootvakanties een ideale uitkomst. Kies één van onze kleinere boten zoals de Horizon 1 en Horizon 1 Plus uit onze Premium-categorie of de Cirrus en Sheba. Deze kunt u eenvoudig met twee personen hanteren.

De beste bestemmingen voor vaarvakanties voor stellen

Rideau Canal, Canada

Bezoek Canada voor een romantisch uitje

Rustige nachten in de natuur, luisterend naar de zingende leeuweriken op het meer, maakt het Rideau Canal in Ontario, Canada tot een van de meest romantische bestemmingen. 

Meer informatie over Rideau Canal

Venetië, Italië

Vakanties voor koppels

De betoverende stad Venetië en de omliggende eilanden zijn de perfecte bestemming voor een romantische en historische vakantie.

Meer informatie over Italië

Amsterdam, Nederland

Amsterdam, Nederland

Vaar langs de romantische 18e-eeuwse grachtenpanden richting de drukte en het vertier van deze kosmopolitische stad.

Meer informatie over Nederland

Brugge, België

Brugge, België

Brugge is uitermate geschikt voor een korte vakantie. Via de kasseienstraatjes komt u telkens weer uit bij een ander mooi stuk van deze stad. Probeer ook eens een rondrit met paard en wagen!

Meer informatie over België

Charente, Frankrijk

Charente, Frankrijk

Breng een bezoek aan de beroemde cognacdistilleerdijen en trakteer uzelf op een diner in een restaurant met Michelinster. Het is volop genieten langs de oevers van deze serene rivier in de buurt van Angoulême.

Meer informatie over Charente

Nivernais, Frankrijk

Nivernais, Frankrijk

Het beeldschone uitzicht en de prachtige wijngaarden en dorpjes maken dit één van de meest romantische waterwegen die we kennen.

Meer informatie over de Nivernais

Mecklenburgs Merenplateau, Duitsland

Mecklenburgs Merenplateau, Duitsland

Het Mecklenburgse merengebied in Duitsland staat bol van adembenemend natuurschoon en koppelvriendelijke activiteiten. Neem de tijd om te onthaasten en te genieten van het gezelschap van uw wederhelft in deze regio.

Meer informatie over Mecklenburg

Zoekt u meer vakantie inspiratie?

Neem een kijkje op onze Bootvakantie - inspiratie voor o.a. een korte vakantie en ontdek wat u nog meer kunt beleven tijdens een Le Boat vakantie!