Sluiting waterwegen en sluizen

Vaarvakanties zijn afhankelijk van de waterwegen en zelfs tijdens het seizoen is het niet altijd mogelijk om te varen. Beperkingen kunnen worden veroorzaakt door sluis- of brugonderhoud of een te lage waterstand.

Houd er rekening mee dat onze basisteams experts zijn in hun vaargebieden. Ze geven ook graag up-to-date advies over de beste vaaromstandigheden en stellen routes voor bij uw aankomst en tijdens uw vaarvakantie. Met de veiligheid en het plezier van onze klanten in het achterhoofd, kunnen we soms het varen binnen een bepaald deel van het vaargebied ontraden, waar de lokale omstandigheden op dat specifieke moment een uitdaging kunnen vormen. De omstandigheden veranderen voortdurend, dus het is niet altijd mogelijk om u van tevoren te informeren over de relevante omstandigheden, maar gebruik de onderstaande informatie wel als een handleiding voor de huidige navigatiebeperkingen in onze vaargebieden.  

 

Begrijpelijke en noodzakelijke overheidsbeperkingen, om de verspreiding van het Coronavirus te verminderen beperkingen hebben ertoe geleid dat we bepaalde vakanties hebben moeten uitstellen, hetzij omdat we niet in staat zijn om onze bases te openen, hetzij omdat klanten niet in staat zijn om te reizen.

U kan dan ook zien onze basissen en vertrekdata direct worden beïnvloed

Geen vaarbeperkingen

Vanwege de waterhindernissen en de uitdagende navigatie tijdens ons 2020-vaarseizoen, adviseren wij alle klanten die van plan zijn Perth te bezoeken, om dit te doen door te varen en af te meren bij de sluis bij Lower Beverages en een taxi te nemen naar Perth.

Geen vaarbeperkingen

Handige link: Environment Agency

Geen vaarbeperkingen

Geen vaarbeperkingen

Geen vaarbeperkingen

Geen vaarbeperkingen

Geen vaarbeperkingen

Geen vaarbeperkingen

Geen vaarbeperkingen

Geen vaarbeperkingen

Geen vaarbeperkingen

- Vanaf 21 oktober 2019 beheren de sluiswachters in Schotland meerdere sluizen. Bel ze ruim voordat u de sluis bereikt en houd er rekening mee dat de doorgang langer kan duren. 

Handige link: Scottish Canals

Hulp nodig?

Als bovenstaande informatie gevolgen heeft voor uw vakantie, neem dan contact op met met onze teams om de opties die voor u beschikbaar zijn te bespreken. +31 10 213 03 52