Ottawa sunset

Aanbiedingen van onze partners in Canada

Geweldige attracties en aanbiedingen van onze vrienden op Rideau Canal

Geweldige attracties en aanbiedingen van onze vrienden op het Rideau Canal. Wij van Le Boat, zijn een partnerschap aangegaan met enkele van de fantastische lokale bedrijven langs het kanaal. Zo willen wij u helpen bij het plannen van uw vakantie en inclusief exclusieve aanbiedingen voor u!

 

Ontdek onze partners in Canada: Ottawa, ManotickMerrickville, Smiths Falls, Big Rideau Lake, Perth, Westport, Newboro, Chaffey's Lockstation, Seeley's Bay, Kingston en Ottawa Valley.

    

       

Ottawa Valley

Ontdek nog meer van Canada en combineer uw bootavontuur met een bezoek aan de Ottawa-vallei, bereikbaar met autoverhuur van Smiths Falls voor of na uw Le Boat-cruise.

OWL Rafting

OWL Rafting

Speciale aanbieding - Bespaar 10%

Ervaar de sensatie van wildwatervaren op de machtige rivier van Ottawa - Canadese erfgoed! Voor een echte Canadese ervaring, kies uit een verscheidenheid aan rafting-excursies met OWL-rafting op de rivier de Ottawa en ontvangt 10% korting op het bedwingen van deze stroomversnellingen!

  • Breng de Rideau gids mee voor uw aanbieding
  • Moet vermeld worden op uw booking
  • Breng de Rideau-gids mee om aanbieding te verzilveren en vermeld uw korting bij het reserveren. Transfers kunnen vooraf worden geregeld vanuit verschillende steden langs de Rideau.

 

website

Canadian Clock Museum

Canadian Clock Museum

Speciale aanbieding - Halve prijs tour

Het Canadian Clock-museum toont het erfgoed van Canada's vele klokkenfabrikanten en verkopers van de vroege 19e eeuw tot heden.

  • Presenteer uw Rideau gids voor uw aanbieding

 

website

    

       

Download onze Rideau gids

Canada Guide

Op zoek naar meer grondige informatie? We hebben een handige PDF gids voor het Rideau Canal samengesteld om u een gedetailleerd overzicht te geven van alle stops en dingen die u kunt doen langs de waterweg.

Download onze regiogids

*Alle pakketten, prijzen en aanbiedingen kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Attracties en restaurants kunnen zonder kennisgeving worden gesloten. Le Boat beveelt alle aanvoeringen en eetgelegenheden op deze pagina met plezier aan. Ze zijn echter geen eigendom van of worden niet beheerd door Le Boat en als zodanig kunnen we de kwaliteit van uw ervaring op een bepaald moment niet garanderen. Alle gratis 'geschenken' aangeboden door externe leveranciers zijn alleen van toepassing op klanten die een hoofdgerecht, een vast menu of deelname aan deze aanbieder kopen. Individuele voorwaarden en bepalingen kunnen van toepassing zijn op aanbiedingen en alle kortingen worden naar goeddunken van de aanbieder toegepast.