Emerald Star Boote bei Clonmacnoise, Irland

Aanbiedingen van onze partners in Ierland

Geweldige attracties en aanbiedingen van onze vrienden aan de Shannonrivier

Wij hier bij Le Boat hebben samengewerkt met een aantal van de fantastische lokale bedrijven langs de Shannonrivier om u te helpen met het plannen van uw vakantie en om u exclusieve aanbiedingen te brengen! Hoe kunt u deze geweldige aanbiedingen inwisselen? Het is eenvoudig, breng gewoon een kopie van uw boekingsbevestiging mee naar de attractie en claim uw korting!

Le Boat - Irland Partner - The Shed Distillery

The Shed Distillery, de thuisbasis van Drumshanbo Gunpowder Ierse Gin, Drumshanbo, Co. Leitrim

 

Speciale aanbieding - 10% korting op de ticketprijs

Een ongelooflijke reis naar het hart van het Ierse platteland en het binnenste heiligdom van The Shed Distillery, de eerste distilleerderij in de Noordwest-provincie Connacht in 101 jaar, en de thuisbasis van Drumshanbo Gunpowder Ierse Gin, Drumshanbo Single Pot Still Ierse Whisky en andere opmerkelijke merken uit de Curious Mind van PJ Rigney. Deze volledig meeslepende ervaring nodigt bezoekers uit om het geheime tabernakel van PJ binnen te gaan en een Curious Journey of Discovery te beginnen naar het Verre Oosten en verder om Gunpowder Tea en vele andere exotische botanische producten te ontdekken, waarmee ze vervolgens kunnen experimenteren in PJ's Curious Laboratory.

 

De tour brengt bezoekers op de zeer bijzondere reis achter de ontwikkeling van Connacht's eerste whisky in 105 jaar, en op een reis naar het epicentrum van de distilleerderij om getuige te zijn van de langzame handdistillatie van premier 'Grand Cru' Ierse Whisky en Drumshanbo Gunpowder Ierse Gin, omgeven door de authentieke aroma's van de distilleerderij. De tour omvat TWEE expert proeverijen - Een speciale whiskyproeverij in de Whisky Rijperij en een ginproeverij in het Majestic Botanical Glass House.

 

Reserveren is essentieel. Neem contact op met The Shed Distillery bij 071 9317000 of stuur een e-mail naar [email protected] en citeer “Le Boat”. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 

Bezoek de website van The Shed Distillery