Over vaarvakanties

Op zoek naar rust of avontuur als koppel, met familie of een vriendengroep? Een riviercruise is de ideale vakantie die aan alle verwachtingen voldoet. Het idee is eenvoudig ... Wij bieden onze klanten een boot die tijdens de vakantie zowel het vakantiehuis en het vervoermiddel zal zijn. Onze klanten kunnen kiezen uit vakanties van een ​​paar dagen, een week of langer. Ze vertrekken vanuit één van onze vele vertrekbases op de mooiste waterwegen in Europa en Canada. De 'kapiteinen' varen waar ze willen en plannen zelf hun route. Ze kunnen stoppen wanneer en waar ze willen. Er is géén eerdere ervaring of vaarbewijs nodig om een boot te besturen!

Welkom bij Le Boat

Le Boat is dé aanbieder van vaarvakanties in Europa met meer dan vijftig jaar ervaring en alle bijbehorende kennis. Le Boat biedt voor ieder wat wils, inclusief de ruimste keuze in bestemmingen en boten. Vaarervaring is geen vereiste! Bij aankomst krijgt u een korte instructie en voor u het weet, bent u onderweg: een vaarvakantie van Le Boat is voor iedereen weggelegd.

 

Lees hier het laatste nieuws van Le Boat en bekijk recente artikelen over Le Boat in enkele van uw favoriete tijdschriften en kranten.

 

Heeft u een idee voor de redactie, wilt u een proeftocht aanvragen of heeft u andere persgerelateerde vragen, neem contact op met onderstaande afdeling.

 

In het kort

Wij exploiteren een vloot van ongeveer 900 boten verdeeld over 22 bases in Frankrijk, 13 in Europa en 1 in Canada

Géén ervaring of vaarbewijst vereist

Meer van 15 000 vakantieweken in 2017 waaronder 10 000 voor vaarvakanties in Frankrijk

Ongeëvenaarde service voor klanten: voor, tijdens en na de vaarvakantie - Feefo trusted service award 2017!

Ongeveer 400 werknemers gedurende het hoogseizoen

Distributie en verkoop in Frankrijk dankzij een directe verkoop (internet en telefoon) en via een netwerk van bijna 400 partners in de reiswereld

Mogelijkheid om eigenaar van een boot te worden met ons Eigendomsprogramma


Nieuws & Persberichten

Ons laatste nieuws

Nieuw in 2018 - CANADA

Canada

Onze vaarvakantie op het Rideau Canal in Canada laten u prachtige kanten zien van het land en u zult adembenemende natuur zien en pittoreske dorpjes en grote levendige steden. Ontdek een wirwar van prachtige meren, de kanalen en de rivieren die over 202 km tussen Kingston en Ottawa.

Ontdek Canada

Nieuw in 2018 - HORIZON 5

Horizon 5

De grote broer de nieuwe Horizon vloot zag in het daglicht in 2018! Met zijn 5 hutten en 5 badkamers is de boot uiterst comfortabel zeer goed uitgerust. De Horizon 5 is het grootste model van de Horizon vloot, ideaal voor grote families of vriendengroepen want u kunt met een gezelschap tot 12 personen aan boord.

Ontdek de Horizon 5

Ontdek de Horizon vloot

Mediakit

Hieronder vindt u een selectie beelden die u kunt gebruik voor uw communicatie (copyright "Le Boat"). Aarzel niet om contact contact met ons op te nemen voor andere visueel materiaal of voor beelden in High Definition.

 

Video's

Bekijk onze laatste video's & aarzel niet om ons YouTube kanaal te bezoeken om meer te zien over specifieke bestemmingen en boten.

Neem ook contact met ons op als u ze in hoge definitie wilt ontvangen of als u een eigen video wilt maken.

Onze 'New to Boating' video

Canal du Midi

Horizon - 360°

Ownership Programme


Le Boat in de media

Le Boat op de televisie (Engels):