Boat sales

De Le Boat app

Navigatie hulp tijdens het varen!

De Le Boat app betstaat niet meer. Op deze pagina staan een aantal linken die u verwijzen naar andere navigatie tools en handige informatie. Zonder de app vindt u nog steeds de informatie die u nodig heeft om ten volle te genieten van uw vaarvakantie. 

Hulp bij het varen en plannen van uw route

Hoe plan ik mijn vaarroute?

Navigation guides to plan your route

Bij aankomst op de basis krijgt u een gedetailleerde navigatie-gids/kaart van de vaarregio. Deze kaart toont alle bevaarbare waterwegen en zorgt ervoor dat u veilig vaart tijdens uw vakantie. Voor de meeste regio's kunt u deze kaarten voorafgaand aan uw vakantie kopen op websites van derden of in een winkel. Bezoek 'Reisvoorbereiding' op onze website voor meer informatie.

Kan ik een alternatieve app gebruiken?

You can download Google maps offline

Wilt u een andere app gebruiken dan kunt u de Google Maps app downloaden en offline gebruiken. Met deze app kunt u restaurants, winkels en attracties niet ver van waar u zich bevindt, vinden. Om dit te doen, doorloop de volgende stappen: Stappen van Google.

Hoe kom ik meer te weten over mijn vaarregio?

Entdecken Sie Ihre Fahrgebiet

Wij hebben onze eigen regiogidsen met vermelding van de gemiddelde vaartijden en het aantal sluizen tussen de verschillende plaatsen inclusief informatie over de bezienswaardigheden op uw route.

Heeft u meer gedetailleerde informatie over de regio?

Interactive maps with key points of interest

Op onze website staan er interactieve kaarten van alle vaarregio's. Ga naar de relevante regiopagina en klik op de tab ‘ONTDEK’ waar u de interactieve kaart, de belangrijkste bezienswaardigheden en de routesuggesties vindt.

Waar kan ik route suggesties vinden?

Suggested itineraries are on our website

Kijk op de regio pagina's van onze website om alle voorgestelde routes te zien. U hoeft niet overal te stoppen en u hoeft zich ook niet precies aan deze route te houden. Zolang u de boot weer naar uw eindbasis brengt – bent u vrij om te varen waar u wilt.

Hoe sla ik alarm tijdens mijn vakantie?

Emergency contact information

Als u bij de basis aankomt, ontvangt u van de lokale Le Boat teams een informatiepakket met contactnummers inclusief een alarmnummer (op de achterzijde van het kaartje met contactnummers). De nummers zijn ook vermeld in een Boot- en Navigatie map aan boord. U kunt met vertrouwen op reis. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk te helpen.

Aver onze app 

Waarom bestaat de Le Boat mobile app niet meer?

Onze klanten vertelden ons dat tijdens het varen andere app's en programma’s meer bruikbaar bleken dan onze Le Boat app. Daarnaast was het voor ons ook een technische uitdaging om de app up-to-date te houden.

Komt er een nieuwe Le Boat app?

Op dit moment zijn er geen plannen voor een nieuwe Le Boat app. Maar wij blijven zoeken naar manieren om uw vakantie nog specialer te maken dus houd onze website in de gaten voor nieuws hieromtrent.

Hoe boek ik een vakantie met mijn mobiele telefoon?

U kunt een Le Boat vakantie boeken op onze website of door te bellen met één van onze vriendelijke vaarvakantie adviseurs.