Vaarvakantie met hond

Vaarvakantie met hond

Uw hond is welkom aan boord!

Elk jaar vragen hondeneigenaren zich af wat zij met hun hond moeten doen wanneer zij op vakantie willen gaan. Nu hebben wij het antwoord! U kunt namelijk uw hond meenemen op een vaarvakantie met Le Boat.

Een vaarvakantie met uw hond, familie en vrienden biedt u dé manier om te ontspannen en te genieten. De omgeving ontdekken en elke dag een nieuwe wandeling maken, dat is waar hondeneigenaren en hun honden van genieten!

Bekijk onze vakanties

Onze aanbevelingen voor een vaarvakantie met uw hond

Onze aanbevelingen voor een vaarvakantie met uw hond

Honden houden van de natuur, zwemmen, rennen en springen – op een vaarvakantie met Le Boat is alles mogelijk! Voor extra zekerheid kunt u zelfs een zwemvest gebruiken, zodat u zeker weet dat uw hond veilig is tijdens het zwemmen.

Uw hond moet zich comfortabel, thuis en veilig aan boord voelen. Neem de favoriete spullen van uw hond mee op vakantie: zijn drinkbakje, deken en favoriete speeltje.

Welke bestemmingen zijn hondvriendelijk?

Welke bestemmingen zijn hondvriendelijk?

Op al onze bestemmingen zijn honden welkom. Lange wandelingen langs de jaagpaden in Frankrijk en avonturen beleven met uw hond in de bossen van Mecklenburg & Brandenburg. De Theems heeft veel hondvriendelijke pubs waar u gezellig kunt dineren met uw beste vriend aan uw zijde.

Welk bootmodel is geschikt voor een hond?

Welk bootmodel is geschikt voor een hond?

Als u een kleine hond heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over het bootmodel. U kunt gemakkelijk uw hond aan- en van boord tillen. Met een grote hond moet u ervoor zorgen dat deze makkelijk zelf het dek op en af kan springen. Wellicht heeft u de voorkeur aan een boot zonder trappen tussen de salon en de hutten.

 

Wij kunnen u de volgende boten aanbevelen: Salsa, Tango, Calypso en alle Vision modellen.

Neem uw huisdier mee!

Huisdiertoeslag

Huisdiertoeslag: €60 per huisdier

 

Een vakantie op een boot is heel geschikt om samen met uw huisdier, vaak een hond, er lekker tussenuit te gaan. Maximaal twee honden zijn welkom aan boord van elke boot. U betaalt een huisdiertoeslag.

Zoekt u meer vakantie inspiratie?

Neem een kijkje op onze Bootvakantie - inspiratie voor o.a. een korte vakantie Frankrijk en ontdek wat u nog meer kunt beleven tijdens een Le Boat vakantie!