Vacaciones en barco para los amantes de la equitación

Geniet van een ritje te paard...

Onze suggesties voor vaarvakanties voor ruiters

Van schipper tot ruiter: klim in het zadel en geniet van een ontspannen rit langs het kanaal.

In Saint-Gilles, Beaucaire en Port Cassafières (Camargue) kunt u paardrijlessen nemen, een trektocht maken of wilde paarden spotten. Een unieke combinatie van varen en rijden.

Camargue, Frankrijk

Camargue, Frankrijk

Vaar langs het Canal du Rhône à Sète en ontdek de beschermde landschappen. Meestal geven roze flamingo’s hier de omgeving wat kleur en als u geluk heeft ziet u ook wilde witte paarden, die hier vaker voorkomen. Kom naar deze mooie regio in het zuiden van Frankrijk, waar de zon altijd schijnt en geniet van de vele mooie plekken voor recreatief paardrijden langs uw route.

Meer informatie over Camargue

Bretagne, Frankrijk

De Kapersroute, Bretagne

Kom naar Bretagne en ontdek deze mooie streek in Frankrijk vol geschiedenis en erfgoed. Tijdens één van de vele uitstapjes tijdens uw vaartocht kunt u paardrijden in Betton, in de buurt van de mooie stad Rennes.

Meer informatie over Bretagne

Shannon en Erne, Ierland

Shannon en Erne, Ierland

Geniet van de sereniteit van Ierland en de puurheid van de landschappen. Ga ook paardrijden in de rustige stad Banagher tussen de bezoekjes aan de oude steden door.

Meer informatie over Shannon en Erne

Kaladonisch Kanaal, Schotland

Kaladonisch Kanaal, Schotland

Verken de wilde en buitenaardse landschappen van Schotland in een rap tempo op een paard of pony en maak herinneringen die een leven lang zullen bijblijven. Paardrijden is enorm populair in Schotland en er zijn stallen en mogelijkheden in het hele land waar je een ontspannende, spannende en professionele lessen kunt boeken. Je kunt zelfs op een paardrijvakantie gaan en alles te weten komen over de verzorging van deze intelligente en prachtige dieren.

Meer informatie over het Kanadonisch Kanaal

De Theems, Engeland

 Paarden in de rivier de Theems

Langs de oevers van de rivier de Theems vindt u tal van weiden om te draven tussen aangename groene weiden en langs kronkelende ruiterpaden. De beroemde renbanen van Ascot (een favoriet van de Engelse koningin) en Newbury zijn ook vlakbij - zeker een excursie waard als je zin hebt om een gokje te wagen!

Meer informatie over de Theems

Zoekt u meer vakantie inspiratie?

Neem een kijkje op onze Bootvakantie - inspiratie voor o.a. een korte vakantie en ontdek wat u nog meer kunt beleven tijdens een Le Boat vakantie!