Vaarvakanties in Nederland, grijp uw kans!

Waarom ver reizen als het goede zo dichtbij is? Neem uw dierbaren mee en vertrek met de auto naar een van onze bases in Nederland en ontsnap aan de drukte van de grote steden op een heerlijke vaarvakantie.

Vaarvakanties in Nederland

Aan boord stappen is de beste manier om uw eigen land écht te ondekken! Bewonder de traditionele windmolens op de oevers, pak de fiets voor een tochtje naar een dorpscafé in of leg aan in één van de hippe, nieuwe havens met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten.

Als u door de grillige geplaveide straten en over de houten bruggen van Hindeloopen wandelt, is het niet moeilijk om te begrijpen waarom Hindeloopen, de thuishaven van de tweede Le Boat basis in Nederland, gerangschikt staat als een van de mooiste dorpen in Europa.

 

 

Le Boat

Van Zeeland tot Friesland, nodigt de Nederlandse kustlijn u uit om te genieten van lange zandstranden langs ongerepte duinen.

De vele badplaatsen langs de kust bieden een heel andere sfeer tussen oude vissershavens en chiquere bestemmingen. Ná deze prachtige escapades, gaat u op weg om de steden van Nederland te ontdekken.

Start uw dag in het Pannenkoek restaurant, haal vervolgens een gratis kaart in het toeristenbureau en start u dag! Op uw route in Nederland: 

Gouda

Le Boat

Een bezoek aan de Sint Janskerk van Gouda is zeker de moeite waard om de Goudse Glazen te zien, een indrukwekkende collectie van 70 glasramen uit de 16de eeuw waarover meer wordt verteld tijdens een audiorondleiding. 

Sneek

Le Boat

Het pronkstuk van Sneek is de mooie Waterpoort, de enige in haar soort in Nederland en al wat overblijft van de stadsmuren uit de 17de eeuw. Het Nationaal Zeevaartmuseum biedt een blik op het zeevaartverleden en het Modeltrein Museum heeft duizenden locomotieven en wagons. En proost, in Sneek drinkt u de kruidenbitter Beerenburg!

Harlingen

Harlingen

Het schilderachtige vissersdorp is bekend om zijn honderden beelden die over de hele stad verspreid zijn.

Breng zeker een bezoek aan de “Stenen man”, een beeld met twee hoofden uit 1774. De stad blijft een belangrijke haven voor de visserij en garnaalvangst en u kunt in vele restaurants terecht voor het proeven van de dagelijkse vangst!

 

 

 

Le Boat

 

Boek uw cruise in Nederland voor een magisch avontuur!