Top 5 adviezen voor het kopen van een boot

Het kopen van een eigen boot is voor veel schippers vaak een droom die uitkomt. Als u ook van varen houdt en overweegt uw eigen boot te kopen, lees onze adviezen voordat u de stap zet!

1. Het kiezen van de juiste manier om te kopen

Nieuwe boot kopen

Het Eigendomsprogramma van Le Boat is ideaal bij de aankoop van uw eerste boot: u wordt ondersteund tijdens het aankoopproces, zodat u op al uw vragen antwoord krijgt.

U kunt de trotse eigenaar van een boot worden en tijd doorbrengen met uw familie en vrienden zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken, want alles is voor u geregeld. Van bezichtigen tot bootregistratie, het kiezen van het Eigendomsprogramma staat voor zorgeloos bootbezit!

2. Evalueer de voordelen

Bereken uw voordeel

Dankzij dit unieke programma profiteert u van exclusieve voordelen:

  • gemiddeld 8 weken varen per jaar
  • 8% gegarandeerd maandelijkse inkomsten per jaar
  • Een programma van 8 jaar
  • Gegarandeerde terugkoopwaarde van 50% van uw Horizon
  • Professioneel onderhoud en gratis stalling

Voor meer informatie over deze voordelen download onze brochure!

 

3. Het kiezen van de juiste boot

Een boot kiezen

De grootte van de boot is een van de belangrijkste punten om rekening mee te houden. Liefde op het eerste gezicht is belangrijk, maar u moet uzelf ook de juiste vragen stellen: hoeveel hutten heeft u nodig? Gaan jullie met z'n tweeën of als gezin?

Vergeet niet dat het UW boot is en dat u de mogelijkheid heeft om hem de boot aan het einde van het programma te behouden.

4. Definieer welk type schipper u bent

Welke navigateur bent u?

Uw bemanning is belangrijk om rekening mee te houden bij de keuze van uw boot: bent u met jonge kinderen, uit het oudere gezin? Wilt u uw huisdier meenemen aan boord?

Elke boot heeft verschillende specifieke kenmerken en is geschikt voor verschillende bemanningen. Gaat u zoveel mogelijk varen? Wilt u vrienden uitnodigen om zich bij u aan te sluiten of hen de kans geven om uw boot te gebruiken?

 

5. Evalueer de kosten

advies nieuwe Horizon kopen

U hebt u noodzakelijkerwijs afgevraagd hoeveel een boot kost! Hoewel een boot gemiddeld ongeveer 10% van de aankoopprijs aan onderhoud per jaar kost, hoeft u zich deze vragen niet te stellen met ons Eigendomsprogramma!

Natuurlijk is een eerste bijdrage vereist, maar deze wordt gebudgetteerd en wordt winstgevend dankzij de gegarandeerde maandelijkse inkomsten en de gegarandeerde terugkoop van uw Horizon aan het einde van het programma.

U vaart niet alleen gratis, maar u maakt ook winst!

 

Advies nieuw boot kopen

Wilt u graag spreken met een adviseur? Aarzel niet contact op te nemen. Wij beantwoorden al uw vragen.