+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Nederland

Vinkeveen en Hindeloopen

Vaar over de Hollandse wateren in Friesland en omgeving Amsterdam

Water is onlosmakelijk verbonden met Nederland. Het uitzicht vanaf een boot brengt de contrasten van het land goed in beeld: traag ronddraaiende windmolens, een aquaduct over een drukke autoweg, kleurrijke tulpenvelden en de levendigheid van het centrum van een aantal grote steden. Le Boat beschikt in Nederland over 2 bases: Vinkeveen, waarvandaan plaatsen als Amsterdam, Utrecht en Gouda makkelijk te bereiken zijn en nieuw in 2017: Hindeloopen in Friesland!
Perfect voor… 
  • Dagje Amsterdam
  • Vissen, fietsen & watersport
  • Festivals & evenementen
  • Ontspannen sfeer op terrasjes
  • Keukenhof
  • Veel mogelijkheden voor stedentrips

Recensie voor de Nederland

5
 
Het salesteam heeft zeer veel ervaring en houden van hun product. Ze weten wat ze verkopen, en ze waren snel, een verademing!
Hele aardige mensen en een mooie basis.
5
 
we hebben genoten en we hebben geluk gehad met het weer, 2 dagen hadden we overdag regen en verder blauwe hemel en zonnenschein. het mooiste voor mij was, mijn schoondochters en mijn kleinkinderen mijn Holland laten zien en dat gaat het beste over het water.
We zijn van Horst over Elburg dan Vollenhoven dan Giethoorn terug over de Weerribben naar Kampen vandaar naar Zegge en weer terug naar Horst
1
 
De basis in Vinkeveen is vergeleken met de vroegere locatie in Strandhorst gewoon minderwaardig. Niet alleen omwille van de blijkbaar voorlopige behuizing maar vooral voor de weinig toegankelijke plas. Slechts 1 uitgang via een sluis waarvoor 7 € dient betaald te worden. Daarna minimpum 1 uur over een doodsaai kanaal vooraleer iets rustiger en interessanter water te bereiken. Een tegenvaller tot en met vooral omdat we zeer tevreden waren over Strandhorst. Wij komen nooit meer in Vinkeveen.
Bad