+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Loire Vallei

Centraal-Frankrijk

Ontdek de schilderachtige Loire Vallei

De prachtige Loire Vallei biedt veel dezelfde aangenaamheden als het aangrenzende Nivernais. Statige kastelen, kleurrijke tuinen, florerende wijngaarden, middeleeuwse dorpen en grotere Romeinse steden maken van uw bootvakantie in de Franse Loire Vallei een magische ervaring die u bij zal blijven. Stop onderweg om te vissen, pak de fiets voor een tochtje en geniet van de Sancerre wijn in een lokaal café!
Perfect voor… 
  • Heerlijke Sancerre wijnen
  • Middeleeuwse steden & dorpen
  • Gotische kathedralen
  • Vredige & prachtige natuur

Recensie voor de Loire Vallei

5
 
Heel vriendelijke en behulpzame mensen. Vlotte uitleg over de boot en de omgeving. Klein minpuntje was wel dat we op enkele plaatsen havengeld moesten betalen zonder dat we daar over op voorhand ingelicht waren.
Rustige trip, mooie dorpjes bezocht. Lekker eten en drinken in de streek
5
 
Vlotte opvang en begeleiding. Alles in orde voor een prachtige vakantie
Uitstekende ontvangst en afhandeling
5
 
De receptie was uiterst vriendelijk. Degelijke uitleg bij de rondleiding in de boot en over de toeristische bezienswaardigheden.
Excellent
4
 
Een minpunt was dt de TV niet werkte.(geen voetbal dus)Ook wifi was problematissch.Soms wel soms niet.Verder problemen met de electriciteit,die het soms liet afweten.
Pont de Briare is echt spectalair.Jammer dat je over hetzelfde traject terug moest.Ook varen bij regen is quasi onmogelijk omdat we de bache beneden moesten laten vanwege delage bruggen.
4
 
Goede service
Good