+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

De Kosmopolitische Route

Elzas-Lotharingen, Frankrijk

Hesse Heen en terug, via Straatsburg

Minimaal 7 overnachtingen

Twee prachtige kanalen brengen u naar bruisende steden vol charme. Trakteer uzelf op culinaire maaltijden en lokale dranken.

4.65
 
gebaseerd op 3 recensies
Boten en Prijzen

Of bel ons via +31(0)10.213.03.52 om te boeken

Aanbiedingen 

Last Minutes tot -50%.

Recensie voor de De Kosmopolitische Route

5
 
Goede aankoop ervaring; duidelijke en snelle website.Zullen zeker nogmaals een boot van le boat huren !!!! Zeker aan te bevelen voor iedereen die een vaar vakantie overwegen.Waren aangenaam verrast door de properheid van de boot .Denk niet dat er nog iets kan verbeterd kan worden.DOE ZO VERDER
alles in orde, vriendelijke ontvangst,goede uitleg.
5
 
Boot in Frankrijk, prima geregeld vanuit kantoor in Nederland!Op de vertrekdag waren we tegen het einde van de middag op de basis: de check-in leek wat gehaast.
De Arzviller-lift is een belevenis en was voor ons doorslaggevend om de richting Straatsburg te kiezen. Heel bijzonder om een grote, drukke stad als Straatsburg via een rustig, kalm water binnen te komen.De eerste paar sluizen waren wel even spannend, later werd het routine. Er is sprake van een "groene golf" (een reeks of ketting van sluizen), waar je steeds naar de volgende sluis vaart die klaar is om binnen te varen.Voor heen- en terugreis is de afstand wel wat lang. Met een enkele reis - naar Boofsheim - zou meer tijd besteed kunnen worden aan een bezoek in Straatsburg en de tussenliggende plaatsen.
4
 
Service zoals gebruikelijk OK. Niet voor niets dat we reeds zeven maal reis boekten bij Le Boat!
Deze korte bootreis deed qua setting soms wat aan de naturel van de "ardennen" denken, het varen door de nauwe tunnels en het gebruik van de bootslift van Arzviller voegen nét dat extraatje toe aan deze belevenis.