+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

De Étangs van Elzas Korte Vakantie

Elzas-Lotharingen, Frankrijk

Hesse Heen en terug, via Mittersheim

3 tot 5 overnachtingen

Vaar in de geweldige Elzas regio door prachtige naaldbossen en glooiende velden en geniet van het heldere water in de étangs.

Boten en Prijzen

Of bel ons via +31(0)10.213.03.52 om te boeken

Recensie voor de De Étangs van Elzas Korte Vakantie

1
 
Ik kan niet beoordelen of er een beter reisadvies gegeven had kunnen worden. De behandeling was koe. De 1500 euro voor in feite maar twee dagen is niet in verhouding.
We hebben een uiterst saaie reis gemaakt. Het was een heen en weertje over een kanaal met 18 sluizen zonder uitzicht op het omringende land. Dit was volgens de receptie de beste optie voor ons vanuit Hesse. Vanuit Nederland leek het heel leuk omdat er allemaal meren lagen rondom de kanalen maar die waren niet bereikbaar.
Reactie van 
Uw Le Boat Team
Beste meneer Zeelenberg,We vinden het vervelend om te horen dat de reis die u gemaakt heeft niet aan uw verwachtingen voldeed. De meren rondom Hesse zijn inderdaad niet te bevaren, maar het kanaal waarop u vaart loopt er langs, waardoor u de meren wel kunt bereiken wanneer u ernaast aanlegt. Zwemmen en vissen behoren dan op deze meren tot de populaire activiteiten.Mocht u geïnteresseerd zijn in het varen op meren, dan raden we u graag de bestemmingen in Friesland en Duitsland aan. Hier kunt u van meer naar meer varen en overal zwemmen wanneer u hier zin in heeft. Maar mocht u vragen hebben over andere bestemmingen of route suggesties willen, ons verkoopteam heeft veel kennis en ervaring in huis en adviseert u graag!Met vriendelijke groet,