+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Elzas-Lotharingen

Noordoost-Frankrijk

Laat u verleiden door het charmante Elzas

Vaarvakanties in de Elzas zijn een ware sensatie voor uw zintuigen – natuur, stad en alles wat daar tussenin zit. Twee prachtige kanalen leiden u naar levendige steden in Frankrijk en Duitsland. Onderweg geniet u van resorts aan het meer, dorpscafés, torenhoge kastelen en één van de lekkerste keukens die Frankrijk te bieden heeft. Geniet van een unieke mix van culturen die u nergens anders tegen zult komen!
Perfect voor… 
  • Europese steden bezichtigen
  • Ervaar de bootlift in Arzviller
  • Wandelen door natuurliefhebbers
  • Lokale wijn- en biersoorten
  • Smaakvolle Elzasser gastronomie

Recensie voor de Elzas-Lotharingen

5
 
Super vakantie gehad, perfecte begeleiding voor vertrek van het le boat personeel.
Excellent
5
 
Online geboekt, alles prima geregeld.Onze eerste vaartrip, dus we hadden veel vragen.De service in Hesse was prima, aardige mensen en heel hulpvaardig.
Hele leuke route. Nancy is een geweldig mooie stad.
5
 
Goede aankoop ervaring; duidelijke en snelle website.Zullen zeker nogmaals een boot van le boat huren !!!! Zeker aan te bevelen voor iedereen die een vaar vakantie overwegen.Waren aangenaam verrast door de properheid van de boot .Denk niet dat er nog iets kan verbeterd kan worden.DOE ZO VERDER
alles in orde, vriendelijke ontvangst,goede uitleg.
5
 
Boot in Frankrijk, prima geregeld vanuit kantoor in Nederland!Op de vertrekdag waren we tegen het einde van de middag op de basis: de check-in leek wat gehaast.
De Arzviller-lift is een belevenis en was voor ons doorslaggevend om de richting Straatsburg te kiezen. Heel bijzonder om een grote, drukke stad als Straatsburg via een rustig, kalm water binnen te komen.De eerste paar sluizen waren wel even spannend, later werd het routine. Er is sprake van een "groene golf" (een reeks of ketting van sluizen), waar je steeds naar de volgende sluis vaart die klaar is om binnen te varen.Voor heen- en terugreis is de afstand wel wat lang. Met een enkele reis - naar Boofsheim - zou meer tijd besteed kunnen worden aan een bezoek in Straatsburg en de tussenliggende plaatsen.
5
 
Alles prima...
Excellent
Reactie van 
Uw Le Boat Team
Beste meneer Sannen,Heel erg vervelend om te horen dat u de boot niet aantrof in de gewenste staat. We hebben stappen ondernomen om er zeker van te zijn dat dit in de toekomst niet meer voor zal vallen.Hartelijk dank voor uw feedback, dit stellen wij op prijs.Met vriendelijke groet,Annemarieke