+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

De Kunst en Geschiedenis Route

Charente, Frankrijk

Jarnac Heen en terug, via Angoulême

Minimaal 7 overnachtingen

De lokale chocolade smaakt voortreffelijk. De mooie cognac betovert u. Maar het beste van alles is de schittering van de Charente!

3.35
 
gebaseerd op 3 recensies
Boten en Prijzen

Of bel ons via +31(0)10.213.03.52 om te boeken

Aanbiedingen 

Last Minutes tot -50%.

Recensie voor de De Kunst en Geschiedenis Route

5
 
- vriendelijkheid- behulpzaam- nodige informatie geven
- prijs/kwaliteit- service
4
 
We hebben 6 prima dagen gehad. De boot - een Crusader - had weliswaar geen boegschroef maar daaraan waren we snel gewend. De boot vaart stabiel en is comfortabel ingericht met een prima zitgelegenheid en goede wc's en douches. De kaarten zin duidelijk. Wel hebben we veel sluizen gehad omdat we heen-en-weer voeren en dat is spierballenwerk omdat deze allemaal handmatig geopend en gesloten moeten worden. De rivier meandert prachtig maar de oeverbegroeiing wordt op den duur wel eentonig omdat veel dorpjes niet direct aan de rivier liggen maar op enige afstand. Ook ontbrak in stadjes als Cognac en Saintes voldoende kaderuimte (er lagen al veel boten gemeerd).
Gestart richting zee zijn we gevaren tot Saintes. Daar zijn we omgekeerd en stroomopwaarts gevaren tot in Angouleme. Daarna terug naar de basis in Jarnac. De natuur is fraai en de rust op het water is prettig maar zeker niet eentonig omdat geregeld bruggen worden gepasseerd en je ook enkele snel-vaar-zones en ponten tegenkomt.
1
 
Vlot.
De boot was niet klaar op het afgesproken uur. De boot vertoonde vele mankementen:- de motor viel soms uit- de elektriciteit viel soms uit- de motor startte niet opDat alles maakte onze vakantie zeer stressvol en bovendien vond ik het erg onveilig varen!Wij belden de basis regelmatig om hulp/bijstand maar ze kwamen niet snel opdagen. Van de diverse interventies zijn telkens documenten opgemaakt. U kan ze bij hen opvragen.
Reactie van 
Uw Le Boat Team
Beste meneer Arts,Nogmaals onze oprechte excuses voor het ondervinden van deze problemen tijdens het varen. Ons team bij de basis heeft u aan het einde van uw vakantie hiervoor gecompenseerd en we hopen dat hiermee uw vertrouwen in ons bewaard is gebleven.Met vriendelijke groet,