+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

De Zonneschijn Route

Canal du Midi, Frankrijk

Port Cassafières Heen en terug, via Narbonne

Minimaal 7 overnachtingen

Twee prachtige regio's - mediterrane stranden en weelderige wijngebieden - doen uw hart sneller kloppen en strelen de zintuigen.

4.35
 
gebaseerd op 3 recensies
Boten en Prijzen

Of bel ons via +31(0)10.213.03.52 om te boeken

Aanbiedingen 

Last Minutes tot -50%.

Recensie voor de De Zonneschijn Route

5
 
Zeer mooie natuur super gezellige haventjes om aan te meren ,varen als een echte kapitein in één woord gewoon super !!!
De sluizen van Fonsérannes zijn geweldig.Narbonne supermooie stad om te bezoeken.We hebben aangemeerd in de natuur en ook in de betaalde havens.Béziers vonden we niet zo goed,vuile stad en te druk.Het beste haventje was capestang,zeer vriendelijke mensen en heerlijk gegeten in restaurant "cafe de la grille",een côte à l'os lekker gebakken op houtvuur.
4
 
Het was een heel fijne ervaring ondanks de technische mankementen die de boot heeft vertoond gedurende de week.Te weinig handdoeken voor 1 week: 1 grote en 1 kleine handdoek per persoon voor een week is wel echt heel erg weinig. De witte handdoeken waren duidelijk niet meer wit na 1 week...
Mooie en grote boot, vaarervaring niet vereist, terwijl we toch onder hele enge en lage brugjes moesten varen, het was een spannende ervaring die toch wel wat technische kennis vereist.
4
 
Goede en zeer vriendelijke service
Good
Reactie van 
Uw Le Boat Team
Beste meneer Goossens,Het spijt ons te horen dat uw boot niet in orde was. Wij zien in ons systeem dat u ter plaatse tegemoetgekomen bent. Wij hopen dat dit voldoende naar uw wens is opgelost.Met vriendelijke groet,
 
personeel is vriendelijk en behulpzaam