+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

De Gouden Midi Route

Canal du Midi, Frankrijk

Castelnaudary naar Port Cassafières, Enkele reis

Minimaal 7 overnachtingen

Vaar naar het adembenemende hart van de Languedoc-wijnstreek. Geniet van de zon en de zee op de mediterrane stranden.

4.65
 
gebaseerd op 3 recensies
Boten en Prijzen

Of bel ons via +31(0)10.213.03.52 om te boeken

Aanbiedingen 

Nu selectie Enkele reizen tot -50%

Recensie voor de De Gouden Midi Route

5
 
Zeer goede service bij aankomst op de vertrekplaats, hostes was perfect meertalig ( nederlands, frans, engels ....?)
Prachtige tocht gemaakt gedurende 10 dagen van Castelnaudary tot Port Cassafiere. Elke avond goede tot zeer goede restaurantjes gevonden op wandelafstand ( soms op aangeven van de plaatselijke havenkapitein)Een nadeel aan de tocht waren de werken aan wat het hoogtepunt had moeten zijn : vrij onvriendelijke sluismeesters aan het complex van Foserannes.Vermits zeker niet alle boten einde mei onderweg waren, was het rustig varen, nadeel hiervan is dat er niet veel vrije aanlegplaatsen waren in de haven van Le Boat.
5
 
Goede uitleg bij het inchecken aan de balie, alle vragen werden goed beantwoord. Voor de reis werden we via mail ook goed op de hoogte gehouden en op elke vraag werd een duidelijk antwoord gegeven. Tijdens de reis was ook alles in orde met de materialen en bij uitchecken werden we vriendelijk onthaald.
Zeer relax, genieten van het varen, alles op een fijn tempo dat je zelf in de hand hebt. Traject vanuit binnenland naar zee is zeer variërend en elke dag heb je bij wijze van spreken een ander landschap, zeer mooi!
4
 
Goed onthaal en uitleg over praktische zaken en werking en gebruik van de boot (in het nederlands !). Goede vertrekpositie in de bassin, ook in de andere basissen goed verder geholpen (problemen wifi). Veel info over bezienswaardigheden en mooie dorpjes, wel geen info gekregen over het feit dat de sluizen van Fonserannes 1 grote werf is en niet toegankelijk voor toeristen.
Spijtig dat men de grote bomen naast het kanaal aan het kappen is wegens ziekte, bijgevolg niet overal schaduw. Vooral het eerste stuk met de vele sluizen is mooi van landschap, later wordt het iets vlakker.