+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Camargue

Zuid-Frankrijk

Ontspan te midden van de natuurlijke schoonheid van het zonovergoten Camargue

Brede zoutwatermeren, gouden stranden en uitgestrekte rietvlaktes waar roze flamingo’s parmantig rondstappen – in het Franse Camargue schijnt vrijwel altijd de zon. De Romeinen en de kruisvaarders gingen u voor in deze wateren. U waant zich in het oude verleden als u de aan de kust gelegen vestingsteden als Aigues-Mortes nadert, maar de strandresorts met hun zinderende nachtleven brengen u zo weer terug in het heden!
Perfect voor… 
  • Stranden en zonnebaden
  • Paardrijden
  • Traditionele festivals
  • Bewonder wilde dieren & vogels
  • Vis en zeevruchten in kleine vissersdorpen

Recensie voor de Camargue

5
 
5
 
Prachtvakantie : een week met 11 personen van 1 jaar tot 67 op de salsa vanuit St Gilles. Elke stop was iets nieuws. Aigues Mortes, leuke stad, daarna langs het kanaal, de jongeren zwommen en kayakten er, Palavas, Frontignan met de brug, daarna Mèze aan zee gelegen met strand en leuk haventje endaarna terug, onderweg aangemeerd bij een strand, terug naar Aigues Mortes en St Gilles. We genoten van het wijzigende landschap en van de zon tot laat in de avond. We gingen drie maal uit eten en de andere dagen barbecueden we zelf. Kortom een unieke ervaring voor groot en klein. Om met een tikkelltje heimwee naar terug te kijken. De zonneluifel was fantastisch!
We zouden hetzelfde aanraden maar her hangt wel af van de wind op de étang. We werden er wat opgehouden door de wind, terwijl we er misschien ook de andere stadjes zouden aangedaan hebben zonder het oponrhoud door de wind. Ook dit was een ercaring.
4
 
correcte correspondentie
Probleem met medische apparatuur voor onze zoon die nagestuurd moest worden werd opgepakt, zij het dat Le boat enkel voor de voor hen gemakkelijkste, en voor ons duurste oplossing wilde gaan, maar daar kunnen we mee leven. Daarom goed en niet uitstekend.Ontvangst enz ok. Wel moesten we de volgende dag nog gaan vragen om een aantal zaken die we gehuurd hadden, en die niet spontaan werden meegegeven (lantaarn, zitkussens).Ook hier goed, niet uitstekend.
4
 
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Men spreekt van flamingoroute maar die hebben we niet gezien.
4
 
Service was no good , only the rule that 1baby(2months) is not allowed in a boat of six people (6+1) is strange, but for a dog it s no problem
Good