+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Bretagne

Noordwest-Frankrijk

Laat het milde Bretagne u vermaken

Een bootvakantie door een Keltisch landschap, doorvlochten met aangelegde rivieren en bezaaid met hoog oprijzende kastelen: laat u betoveren door een bijzonder uniek stukje Franse cultuur. U bent dicht bij de Atlantische Oceaan, dus bestel zeker eens vis of zeevruchten in één van de cafés! Een bezoek aan Nantes en Rennes mag niet ontbreken, waar u een ruime keuze aan musea, historische bezienswaardigheden, goede restaurants en bruisende nachtclubs heeft.
Perfect voor… 
  • Kastelen en burgten
  • Keltische levensstijl & tradities
  • Mooie kanalen & keienstraatjes
  • Wandelen en picknicken in het park of bos met het gezin
  • Befaamde crêpes en cider

Recensie voor de Bretagne

5
 
De boot was heel goed, personeel actief, accuraat en vriendelijk. Maar het probleem was dat er niet gevaren kon worden op de Blaise. Kan niemand helpen maar is niet goed opgelost. In overleg kozen we voor andere locatie waar wel over 'klein' water gevaren kon worden, maar de door ons gekozen boot was defect en pas 2 dagen later beschikbaar. Financiële compensatie voor gemiste dagen was niet mogelijk - werd gezegd. Niet fraai.
Boot compleet, netjes, geheel in orde.
5
 
Zeer gastvrij ontvangen, goede uitleg gekregen.
Boot voldoet aan beschrijving, is prima voor twee personen, compact en praktisch. Nette inrichting .
5
 
Website is niet zo handig in gebruik, maar wel heel uitgebreid.Op de bases was iedereen zeer behulpzaam en vriendelijk.Het is de derde keer dat we met le boat gaan en alle ervaringen waren positief.
Heel mooi en afwisselend landschap met veel vogels. Rustig, vriendelijke sluiswachters. Goede voorzieningen, gratis. Mooi avonturenpark met muurklimmen bij de Ilse aux pies.
5
 
Mijn echtgenote en ik hebben een rustige, aangename vakantie beleefd. Geen ervaring met het varen en toch hebben wij onze boot overal kunnen aanleggen waar wij dat wensten. Vanaf Glénac de l'Aff opvaren naar La Gacilly is een mooie ervaring geweest.
De grote verscheidenheid aan vogels was fantastisch. Enkel de Donaudelta in Roemenië doet beter. Op de boot hebben wij met volle teugen van elkaar en de natuur kunnen genieten.