Cheryl Brown | Managing Director | Le Boat

Een bericht van onze directeur

Tijd om weer in contact te komen

Na zo'n moeilijk jaar voor ons allemaal, was het zo heerlijk om onze eerste klanten weer op het water te verwelkomen en dat klein beetje normaliteit te herwinnen waar we allemaal al zo lang naar verlangen.

 

Ik weet dat veel landen over de hele wereld in verschillende stadia zitten van het opheffen van hun lockdown en het herwinnen van hun vrijheid. Ik heb het geluk gehad om de afgelopen weken familie en vrienden te kunnen ontmoeten die ik al zo lang niet meer heb gezien... Het was gewoon geweldig, ook al moesten we elkaar buiten in de kou ontmoeten! Voor mij was het gescheiden zijn van familie het moeilijkste deel van de lockdown en een vrijheid die ik vroeger zo vanzelfsprekend vond - ik denk dat we dat allemaal deden.

 

Natuurlijk zijn we allemaal vastbesloten om deze verloren tijd in te halen. Velen van ons maken nu plannen om weer met elkaar in contact te komen, of dat nu een barbecue in de tuin is, een weekendbezoek of een gezamenlijke vakantie.

 

En met elkaar in contact komen, daar draait het eigenlijk allemaal om tijdens onze vaarvakanties. Het Le Boat-team heeft de afgelopen winter hard gewerkt om onze boten en bases klaar te maken om u weer veilig te ontvangen, en wel zo snel mogelijk... het was lang wachten! Weet dat wij er alles aan doen om u die speciale kans te geven om samen weg te gaan, te ontsnappen aan de drukte in uw eigen drijvende accommodatie (van de bubbel van uw huis naar de bubbel van onze boot) en de fantastische tijd te hebben die u zo hard nodig hebt - of het nu op eigen wateren is of op rivieren in het buitenland.

 

Dus, begin alvast vooruit te kijken en wees gerust dat ons “Ga Varen met Vertrouwen”-beleid nog steeds van kracht is, wat betekent dat u uw uitje kunt boeken met het vertrouwen dat, als Covid-19 u verhindert te reizen, u uw plannen gratis kunt wijzigen of een volledige contante terugbetaling kunt ontvangen.

 

We kunnen niet wachten om u aan boord te verwelkomen en u weer in contact te brengen met de belangrijkste mensen in uw leven.

 

Cheryl Brown
Directeur

Onze eerste tevreden klanten van 2021...

Benson

 

Nieuwpoort

    

       

Varen met Vertrouwen