Virtueel Omgeving en Navigatie Briefings

Lees meer over uw vaargebied - krijg hints en tips - stel vragen

Tijdens deze briefings kunnen u en uw groep meer te weten komen over uw vaargebied, enkele toptips en advies krijgen over waar u heen kunt gaan en wat u kunt zien, en vragen stellen aan ons basisteam... en dat alles vanuit het comfort van uw eigen huis. Uw vakantie kan iets anders zijn als de wereld zich aanpast aan het leven na het coronavirus, dus we kunnen deze tijd ook gebruiken om u te vertellen hoe bedrijven en attracties in uw vaargebied hebben gereageerd - sommige kunnen nog steeds gesloten zijn en andere kunnen hun service hebben aangepast om u veilig te houden en om te voldoen aan het advies van de plaatselijke overheid.

 

Alle leden van uw groep kunnen, op eigen gelegenheid, deelnemen aan een van de geplande sessies in de week van uw vertrek. Andere groepen kunnen op dezelfde briefing zitten, zodat u kunt profiteren van de antwoorden op elkaars vragen. Het is een geweldige manier om uw vakantie te beginnen en stelt u in staat om te beginnen met de planning voordat u zelfs op de basis aankomt.


Duitsland

Vanwege de noodzaak van extra onderwijs in Duitsland, zullen al onze Omgeving en Navigatie Briefings nog steeds op de basis worden uitgevoerd. We hebben een grote ruimte waar de groepsbriefings kunnen worden uitgevoerd met inachtneming van de richtlijnen voor sociale afstandelijkheid.

Andere regio's

De briefing vindt plaats in de dagen voor uw vertrek en u krijgt informatie over hoe u zich kunt aanmelden via een e-mail van ons basisteam of tijdens uw oproep voor vertrek.