Le Boat

Boekingstegoed

Hebt u boekingstegoed ontvangen? Hier zijn de stappen om uw tegoed in te wisselen.

Wat is boekingstegoed?

Boekingstegoed is wanneer we de waarde van uw vakantie omzetten in een tegoednota, bijna zoals een voucher, die gebruikt kan worden voor een toekomstige vakantie.

Hoe u uw boekingstegoed kunt inwisselen

U kunt nu uw boekingstegoed gebruiken voor elke nieuwe boothuurboeking, we raden u ook aan om zo snel mogelijk te herboeken om teleurstelling te voorkomen als onze boten volgeboekt zijn.

1. Vind uw droomvakantie

Blader door ons aanbod van bestemmingen en boten tot u uw volgende avontuur vindt.

2. Vul het omboekingsformulier in

De beste manier om te omboeken is door ons online omboekingsformulier in te vullen en ons te laten weten waar en wanneer u wilt reizen. Het tegoed kan niet worden gebruikt bij online aankopen.

3. Voorgestelde opties

We zullen de beschikbaarheid van de door u gevraagde cruise controleren en u hierover informeren. We zullen ook samen met u andere beschikbare opties onderzoeken die het beste aansluiten bij uw criteria en het boekingstegoedbedrag.

4. Boek de gekozen vakantie

Wij zullen uw boekingstegoed gebruiken om uw boeking veilig te stellen, en u kunt eventuele extra betalingen doen als dat nodig is.

5. Boekingstegoed

Als u na het boeken van uw vakantie nog steeds tegoed hebt, waarom gebruik u het dan niet voor een andere boeking of voor optionele extra's?

6. Voorbereiden voor uw vertrek

Ontspan met de weten dat u gedekt wordt door ons Terugbetalingsgarantie en Totale flexibiliteit beleid. Als uw vertrek nadert, zorgt ervoor dat u voorbereid en in staat bent om te reizen.

Hoe u anders uw boekingstegoed kunt gebruiken

  • Boek uw volgende vakantie - U heeft tot eind oktober 2022 de tijd om uw boekingstegoed te gebruiken voor een reis.
  • Draag uw boekingstegoed over of geef het cadeau - Denk u dat u het zelf niet zult gebruiken? Neem contact met ons op en geef het cadeau of draag het over aan uw vrienden of familie.
  • Als u al hebt geboekt - gebruik uw tegoed voor optionele vooraf geboekte vakantie-extra's zoals Reductie Eigen Risico of fietshuur, of u kunt uw boot misschien upgraden.

De onderstaande voorwaarden zijn ook van toepassing op elk boekingstegoed toegekend

1. Geldig op elke Le Boat of Emerald Star boeking gemaakt voor 31 oktober 2022, voor reizen die vertrekken vóór 31 oktober 2022.

2. Boekingstegoeden zijn niet van toepassing op online boekingen. Neem contact op met ons verkoopteam en vermeld uw oorspronkelijke boekingsreferentienummer om uw boekingstegoed te gebruiken. Elke boeking van een bepaalde reis is afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken.

3. Bestaande boekingen kunnen niet worden geannuleerd en omgeboekt met behulp van dit tegoed.

4. Geldig op boekingen gemaakt door de persoon die op het boekingstegoed staat vermeld, of door vrienden of familie zoals uitdrukkelijk toegestaan door de genoemde persoon na bewijs dat aan ons is verstrekt.

5. Het boekingsgoed kan het volgende zijn: a. ingewisseld tegen de kosten van bootverhuur, zoals geadverteerd, evenals eenrichtingstoeslagen en eventuele vooraf geboekte vakantie-extra's zoals CDW of fietsverhuur. Het kan niet worden gebruikt tegen extra's, brandstof (motoruren) die worden gekocht en lokaal betaald aan de basis. b. gebruikt tegen meerdere boekingen. Uitstaand krediet wordt gehouden tegen uw oorspronkelijke boekingsreferentienummer tot 31 oktober 2022.c. gebruikt als of naar uw stortingsbedrag.

6. Behalve zoals hierboven vermeld, kan het boekingstegoed niet worden gebruikt door andere kopers of toevoegingen aan uw boeking.

7. Als uw nieuwe boeking duurder is dan het boekingstegoed dat u hebt ontvangen, dient u de extra kosten te betalen. u zult de extra kosten moeten betalen. Als uw nieuwe boeking minder duur is dan uw toekomstige reistegoed, kunt u het ongebruikte bedrag als toekomstig reistegoed houden of als contant geld terugkrijgen.

8. De algemene voorwaarden voor standaard boekingen zijn van toepassing op alle boekingen die zijn gemaakt met behulp van het boekingstegoed.

9. Als u uw boeking annuleert, zijn de annuleringskosten volgens de boekingsvoorwaarden en wordt elke terugbetaling tot de waarde van het tegoedbedrag dat voor die boeking wordt gebruikt, uitgegeven in de vorm van een extra boekingsstegoed.

10. In het geval van een per fout uitgegeven boekingskrediet, met een onjuiste geldwaarde of andere onjuiste gegevens, behouden wij ons het recht voor om het boekingskrediet ongeldig te verklaren en een nieuw krediet af te geven en zijn wij niet aansprakelijk voor het eerste terugbetalingskrediet en eventuele beslissingen die u ten aanzien van hetzelfde besluit heeft genomen.

11. U moet alle eerdere boekingsdocumentatie bewaren, inclusief maar niet beperkt tot facturen, boekingsbevestigingen, ATOL-certificaten (indien van toepassing) en betalingsbewijzen.

12. Deze restitutiekredietvoorwaarden worden beheerst door de wet en het rechtsgebied in de boekingsvoorwaarden die van toepassing waren op de oorspronkelijke boeking, waarvoor dit tegoed is uitgegeven.

13. Wij behouden ons alle rechten voor te of deze algemene voorwaarden te wijzigen in overeenstemming met eventuele nieuwe wetgeving of wijzigingen in relevante wet- en regelgeving.