Hartelijk dank voor uw bevestiging

Het door u betaalde bedrag voor uw vakantie is in vertrouwde handen bij Le Boat en we houden uw tegoed zoals eerder aangegeven voor u beschikbaar. Onze vaarvakantie adviseurs zullen u binnen 7 dagen een email sturen om te bevestigen dat dit ook daadwerkelijk zo in orde is gemaakt.

Hartelijk dank voor uw geduld en begrip in deze ongekende tijden.

 

 

Boekingstegoed : algemene voorwaarden

1. Geldig op elke Le Boat of Emerald Star boeking gemaakt voor 31 oktober 2021, voor reizen die vertrekken vóór 31 oktober 2021.

2. Boekingstegoeden zijn niet van toepassing op online boekingen. Neem contact op met ons verkoopteam en vermeld uw oorspronkelijke boekingsreferentienummer om uw boekingstegoed te gebruiken. Elke boeking van een bepaalde reis is afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken. 

3. Bestaande boekingen kunnen niet worden geannuleerd en omgeboekt met behulp van dit tegoed.

4. Geldig op boekingen gemaakt door de persoon die op het boekingstegoed staat vermeld, of door vrienden of familie zoals uitdrukkelijk toegestaan door de genoemde persoon na bewijs dat aan ons is verstrekt. 

5. Het boekingsgoed kan het volgende  zijn: a. ingewisseld tegen de kosten van bootverhuur, zoals geadverteerd, evenals eenrichtingstoeslagen en eventuele vooraf geboekte vakantie-extra's zoals CDW, fietsverhuur of extra's bundels. Het kan niet worden gebruikt tegen extra's, brandstof (motoruren) die worden gekocht en lokaal betaald aan de basis. b. gebruikt tegen meerdere boekingen. Uitstaand krediet wordt gehouden tegen uw oorspronkelijke boekingsreferentienummer tot 31 oktober 2021.c. gebruikt als of naar uw stortingsbedrag. 

6. Behalve zoals hierboven vermeld, kan het boekingstegoed niet worden gebruikt door andere kopers of toevoegingen aan uw boeking. 

7. Als uw nieuwe boeking duurder is dan het boekingstegoed dat u hebt ontvangen, dient u de extra kosten te betalen. 

8. De algemene voorwaarden voor standaard boekingen zijn van toepassing op alle boekingen die zijn gemaakt met behulp van het boekingstegoed.

9. Als u uw boeking annuleert, zijn de annuleringskosten volgens de boekingsvoorwaarden en wordt elke terugbetaling tot de waarde van het tegoedbedrag dat voor die boeking wordt gebruikt, uitgegeven in de vorm van een extra boekingsstegoed.

10. In het geval van een per fout uitgegeven boekingskrediet, met een onjuiste geldwaarde of andere onjuiste gegevens, behouden wij ons het recht voor om het boekingskrediet ongeldig te verklaren en een nieuw krediet af te geven en zijn wij niet aansprakelijk voor het eerste terugbetalingskrediet en eventuele beslissingen die u ten aanzien van hetzelfde besluit heeft genomen. 

11. U moet alle eerdere boekingsdocumentatie bewaren, inclusief maar niet beperkt tot facturen, boekingsbevestigingen, ATOL-certificaten (indien van toepassing) en betalingsbewijzen. 

12. Deze restitutiekredietvoorwaarden worden beheerst door de wet en het rechtsgebied in de boekingsvoorwaarden die van toepassing waren op de oorspronkelijke boeking, waarvoor dit tegoed is uitgegeven.

13. Wij behouden ons alle rechten voor te of deze algemene voorwaarden te wijzigen in overeenstemming met eventuele nieuwe wetgeving of wijzigingen in relevante wet- en regelgeving.