+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Salsa A

Met 14,25 meter is de Salsa A huurboot één van de grootste in onze vloot. Door de bekleding, de grote ramen en de prettige indeling van de salon is deze rivierboot bijzonder luxe.

Geschikt voor maximaal 
10
Hutten 
4
Badkamers 
2
Classificatie 
2
4.1
 
gebaseerd op 10 recensies
Aanbiedingen 

Last Minutes tot -50%.

Recensie voor de Salsa A

5
 
de lagune van venetie richting trieste is adembenemend
Excellent
5
 
Alles was perfect geregeld. Bij een klein defect werden we heel snel geholpen.
Makkelijk te best'uren, ruimte zat voor 2 koppels
5
 
Sublieme reis gehad. Alles was in orde. Alleen het weer kon iets beter, maar daar kunnen jullie niets aan veranderen!
Alles OK
5
 
De ganse tocht was een aangename ervaring, enkele hoogtepunten waren: Varen door het kanaal en de delta met de mooie natuur (vooral vogels) Bezoek aan Murano en Burano met onze eigen aanlegsteigers (heel comfortabel) Doortocht door Venetie met een cruise schip als reisgezel (erg spannend verhaal !) Tocht door het natuurgebied ten zuiden van Venetie met bezoek aan het Lido eiland
We hebben reeds eerder gevaren met een Salsa op het Canal du midi in Frankrijk. Omdat deze boot ons zeer goed bevallen was, hebben we dezelfde gekozen voor Italie. Het was opnieuw een leuke ervaring ! (degelijke boot met voldoende ruimte)
5
 
Weidse vlakten, mooie fauna en flora, pittoreske vissershaventjes, goede restaurantjes met dito wijn, oude dorpen en steden, kortom een must voor Bourgondiërs en natuurliefhebbers.
De boot en zijn indeling waren ons van eerdere reizen bekend. Zeer handige boot, voor iedereen goed bereikbaar. Vooral in de sluizen zijn de "dansboten" (Tango, Calypso en Salsa) zeer handig omdat het voordek gemakkelijk bereikbaar is via de voordeur naar de kuip vooraan. Huur een barbecue en fietsen en de boot is compleet.