+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Royal Mystique A

De meer dan 13 meter lange Royal Mystique A huurboot biedt alle mogelijke luxe. Niet voor niets is het één van onze meest populaire rivierboten in de gehele Le Boat vloot!

Geschikt voor maximaal 
6
Hutten 
2
Badkamers 
2
Classificatie 
3
4.2
 
gebaseerd op 10 recensies
Aanbiedingen 

Last Minutes tot -50%.

Recensie voor de Royal Mystique A

5
 
De boot was heel goed, personeel actief, accuraat en vriendelijk. Maar het probleem was dat er niet gevaren kon worden op de Blaise. Kan niemand helpen maar is niet goed opgelost. In overleg kozen we voor andere locatie waar wel over 'klein' water gevaren kon worden, maar de door ons gekozen boot was defect en pas 2 dagen later beschikbaar. Financiële compensatie voor gemiste dagen was niet mogelijk - werd gezegd. Niet fraai.
Boot netjes, compleet, helemaal in orde.
5
 
Wat elektrische problemen maar goed opgelost.
Mooie route gevaren. Alles goed geregeld.
5
 
UITLEG WAS PERFECT - ZEER VRIENDELIJKE MEDEWERKERS
IETS MEER KEUKENHANDDOEKEN VOORZIEN
5
 
Mede dank zij de weergoden die ons wel heel gunstig gestemd waren in de eerste week van oktober is dit een fantastische vakantie geworden. Wat ons gedurende heel de vaart opviel was ook de vriendelijkheid en gedienstigheid van de sluiswachters, bruggenwachters en havenkapiteins. Allemaal, zonder één uitzondering, stonden ze paraat om ons te helpen en eventueel goede raad te geven. Prachtig ! De omgeving bekijken vanop het water is altijd wel apart. Zo zie je het meestal niet.
Het leven op de Royal Mystique is geweldig. Prachtige boot, met alle comfort en veel ruimte. Gemakkelijk te besturen ook. De boegschroeven maken het manouvreren een stuk gemakkelijker.
5
 
Voor een allereerste vaarvakantie met kinderen (9 en 11 jaar),bleek de Midi Robine Route ideaal: niet te veel vaaruren (waardoor tijd voor andere activiteiten), sluizen die het traject toch wel spannend (maar zeer haalbaar) maken, een heel mooie omgeving. Het is wel aan te raden om fietsen mee te nemen waardoor je met de kinderen de omgeving wat verder kan verkennen. Het is ook heel mooi fietsen langs het kanaal! Het is een super geslaagde vakantie geworden, waar 'onthaasten' , 'off-line' zijn en samen met het ganse gezin actief bezig zijn, centraal staan.
Ideale boot voor 4 personen voorzien van al het nodige comfort (airco, continu beschikbaarheid van electriciteit, goed ingerichte keuken (wel maar één keer gekookt, altijd op restaurant geweest). Cabines met aansluitende sanitaire voorzieningen zijn perfect. Bovendek is ook ruim en praktisch. Wel 2 parasols nodig om kapitein én mensen op terras te beschermen.