Continentale

Met drie luxe privéhutten is de Continentale kanaalboot ideaal voor groepen van maximaal zes personen. Families of vriendengroepen die op zoek zijn naar een huurbootvakantie met klasse en comfort zullen zich zeker thuis voelen op deze boot. De gerenoveerde hutten, badkamers, salon en keuken maken deze huurboot een perfecte keuze voor huurbootvakanties.

Stap aan boord en neem een kijkje met onze virtuele tour

Virtual Tour & afbeeldingen geven u een voorproefje van onze boten, de inventaris en de inrichting kunnen variëren. Voor details, bekijk onze volledige boot eigenschappen.

Plattegrond van de Continentale

Plattegrond van de Continentale

Maximale capaciteit

6

Hutten

3

Badkamers

3
 • Boot grootte: 12.75 m x 3.81 m
 • 1 hut met tweepersoonsbed
 • 2 hutten met twee éénpersoonsbedden om te bouwen tot tweepersoonsbedden
 • 3 en-suite badkamers

Continentale Belangrijkste eigenschappen

Interieur en salon Continentale
 • De royale salon is ingericht met een nieuwe zachte bank met kussens, mooie gordijnen en nieuwe comfortabele stoelen die u ook aan dek kunt gebruiken.
 • De sfeerverlichting en de moderne media-installatie in de salon maken uw vaarvakantie nog luxer. Iedere boot heeft standaard een radio/CD-speler met MP3/USB-aansluiting.
 • De ventilatoren in de salon bieden heerlijke verkoeling in de zomer.
 • U heeft een uitstekend uitzicht vanaf de stuurstand in de salon.
 • De keuken/kombuis is voorzien van een nieuwe elektrische koelkast met een klein vriesvak. Hierin kunt u veel etenswaren, bier en wijn koelen.
 • Verder bevat de keuken/kombuis onder meer een nieuwe roestvaststalen gasoven, een nieuwe roestvaststalen gootsteen en nieuwe apparatuur en keukengerei.
Hutten en badkamers Continentale
 • Twee goed ingerichte hutten achter in de boot bevatten één tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden waarvan een tweepersoonsbed kan worden gemaakt.
 • Iedere luxe hut heeft een en-suite badkamer met nieuw elektrisch zoetwatertoilet en verbeterde douche.
 • De hut voorin heeft een ruim tweepersoonsbed en een recent vernieuwde en-suite badkamer.
Zonnedek Continentale
 • Het grote zonnedek is een prachtige plaats voor een diner in de openlucht en om heerlijk te ontspannen.
 • Het is toegankelijk vanuit de salon, wat erg handig is bij feestjes.
 • De extra grote parasol biedt veel schaduw.
 • Voor de schipper is er een handige extra stuurstand met uitstekend zicht.
 • Het elektrisch circuit aan boord gebruikt 12V gelijkstroom. De boot kan aan wal worden aangesloten op 220V-voeding.
 • De Continentale is voorzien van een zuinige en betrouwbare dieselmotor.

Continentale Specifics

Koelkast
120 L
Vriesvak
Magnetron
Oven/Grill
Gasfornuis
MP3/USB-aansluiting
Internettoegang
Flatscreen TV
DVD-speler
Radio/CD-speler
Verwarming
Ventilatoren
Luchtkoeling in hutten
Airconditioning
Sigarettenaansteker (12V)
12/220V-omvormer
220V tijdens het varen (110V in Canada)
Landstroomaansluiting (220V)
Binnenstuurstand
Buitenstuurstand
Boegschroef (drijft voorste deel zijdelings)
Dineren in de buitenlucht
Sfeervolle verlichting
Bimini
Douche op het dek
Koelkast op zonnedek
Grillplaat
Draagbare koelbox
Schuifdak
Zonnedek
Watertank
800 L
Diepgang
0.90 m
Max. stahoogte
2.07 m
Lengte
12.75 m
Brandstoftank
220 L
Motortype
Diesel
Breedte
3.81 m
Vaarhoogte
2.60 m
Toilettype
Electric
Veiligheidsuitrusting

Handige tips

 • De huur van de boot en uitrusting.
 • Volledig uitgeruste kombuis (keuken) met al het keukengerei dat u mag verwachten.
 • Handdoeken en theedoeken voor alle passagiers.
 • Demonstratie van de boot.
 • Technische ondersteuning.
 • Vaarinformatie aan boord.
 • Toeslagen voor de sluizen (behalve in Ierland en Nederland).
 • Toeslagen voor varen en aanmeren in Canada, Schotland en Italië (Casale Heen en Terug).
 • Alle optionele extra's.
 • Brandstofkosten, bootverzekering en borgsom.
 • Transport van en naar de basis.
 • Aanmeerkosten.
 • Reis- en annuleringsverzekering.

Opmerking: bestemming Italië

 • Houd er rekening mee dat voor dit type boot geen flatscreen TV beschikbaar is in Italië.

Bimini - Italië

 • Dit type boot beschikt over een bimini (luifel voor zonnedek) in Italië.

Onze Feefo beoordelingen

Feefo is een onafhankelijke en onpartijdige service die beoordelingen direct opvraagt bij degenen die met Le  Boat op vakantie zijn geweest. Hieronder kunt u lezen wat zij vonden van hun ervaring met Le Boat. U kunt erop vertrouwen dat deze beoordelingen niet gefilterd, gecontroleerd of gecensureerd zijn.

Toegevoegd op 27 april 2018

Beoordeling van Maarten Laforce

Zeer goede ontvangst, alles in orde op de boot. Zou jullie zeker aanraden. Alles in orde, zowel de boot, sluizen, haven
READ MORE
Toegevoegd op 2 augustus 2021

Een trouwe klant

Wij huurden een boot van maandag tot vrijdag. Het duurt even voor je maandag (tegen de avond) kan vertrekken met de boot - maar dat was ook goed aangekondigd zo. De boot was ruim en netjes. Van buiten was hij wel al tamelijk beschadigd, maar dat vonden wij niet belangrijk. Het is wel duidelijk 1 van de oudere boten in het gamma
READ MORE
Hallo, dank u voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u genoten hebt van uw vaarvakantie op de Canal du Midi aan boord van Continentale. Graag tot ziens aan boord! Het Le Boat-team.
Toegevoegd op 6 juli 2020

Beoordeling van Geertje

Zeer behulpzaam bij telefonische boeking. continental is een zeer praktische en ruime boot voor ons = 4 personen. Le Boat = betrouwbare firma, je boekt met een gerust hart je vaarvakantie. We waren goed op tijd (om 11u) aan de vertrekbasis in Fontenoy en werden administratief onmiddellijk geholpen. Alleen jammer dat we nog 5 uur moesten wachten vooraleer onze boot in orde = vaarklaar was; boot moest nog volledig worden gereinigd, nog boeien worden gemaakt en aan gehangen, gastank voorzien,..... Volgens de boeking hadden we vanaf 14u "recht" op de boot. En wegens corona was de basis pas dat weekend actief gezet, dus ze hadden meer dan genoeg tijd gehad om alle boten op tijd in orde te krijgen.... Maar voor de rest prima service! We waren onderweg parasol kwijt (door rukwind) en er werd ons onmiddellijk kosteloos een nieuwe gebracht. Zeer duidelijke vaarkaart. Sluizen volledig automatisch. Vaarroute fontenoy-le-chateau naar Saint-Jean is een hele mooie route, zeker de eerste 4 à 5 dagen. Nadien wordt de rivier wat breder. Deze route is ZEKEr haalbaar op 1 week tijd, wij waren een dag "te vroeg" in Saint-Jean. Uitchecken verliep vlot. Alles met goede coronamaatregelen. Voor dit budget een prima boot!
READ MORE
Hallo Geertje, dank u voor uw positieve feedback over het werk van ons team. Wij zijn blij dat u een mooie vakantie in Bourgondië aan boord van Continentale. Graag tot ziens aan boord! Het Le Boat-team.
Toegevoegd op 28 september 2019

Beoordeling van Renaud Crombain

Zelf in laag seizoen, zéér lange wachttijd aan balie. Te veel mensen komen een boot ophalen op dezelfde tijdstip. Chaos aan balie wegens te weinig personeel. Maar met 2 voor een 8tal boten te regelen is miserie zoeken. terwijl telefoon constant rinkelen. Personeel was wel super vriendelijk ondanks drukte! Misschien beter een uurrooster installeren dan weten iedereen wanneer ze mogen komen. Superbe regio ( canal du Midi is een aanrader!)
READ MORE
Hartelijk dank voor uw feedback. Het is inderdaad wat drukker in het hoogseizoen. Gelukkig was het personneel vriendelijk! Graag tot ziens aan boord! Het Le Boat team.
Toegevoegd op 7 september 2019

Een trouwe klant

Spontaan onthaal en vlot kunnen vertrekken. Waarschijnlijk door de eendekroos in het water, problemen met de toiletten gekregen.
READ MORE
Hartelijk dank voor uw feedback, wij zijn blij dat het vertrek spoedig verliep! Tot ziens aan boord. Het Le Boat team
Toegevoegd op 26 augustus 2019

Beoordeling van Inge Vanpaeschen

Uitleg aan de receptie bij vertrek zeer goed. Uitleg aan boord duurde slechts 15 minuten. Instructies voor het varen, manoeuvreren en aanleggen niet gekregen. Ondanks de ruime boot en de prachtige vaarroute was dit een zeer stresserende vakantie. Gelukkig hebben havenkapiteins en andere boottoeristen onderweg ons goed geholpen. Oudere boot waaraan reeds veel verbeteringen waren uitgevoerd en die nog enkele herstellingen nodig had in het interieur. Voldoende ruimte, praktische inrichting, groot dekterras.
READ MORE
Hartelijk dank voor uw feedback en wij begrijpen dat de korte instructie voor stress kan zorgen. De instructie zorgt er juist voor dat u zonder stress kunt wegvaren en van uw vakantie kunt genieten. Mocht u vinden dat Le Boat in gebreke is gebleven, laat het ons weten via de Customer Service, email: [email protected] Wij hopen dat u nog een keer aan het roer wilt staan voor een mooie vakantie op het water en hopen u snel weer aan boord te zien! Het Le Boat team
Toegevoegd op 2 juni 2017

Beoordeling van Francois Heylen

prima verzorgd alles volgens afspraak. vriendelijk- en behulpzaam personeel. een aangepast voorstel dat beter uitkwam voor beide partijen met enkele voordelen werd aangeboden. Wij reisden al enkele keren met deze firma. Het is een absolute aanrader. wij hebben geen enkele opmerking in negatieve zin. De vloot wordt regelmatig vernieuwd en hoewel wij ditmaal een ouder model hadden , zoals afgesproken, was de boot in beste conditie. goede boot. Iets ouder type, maar dat was zo afgesproken. De boot was goed in orde en de accommodatie was proper en royaal.
READ MORE
Toegevoegd op 21 juli 2021

Een trouwe klant

de boot was oud.....heeft al heel wat meegemaakt
READ MORE
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw opmerkingen te geven. Het spijt ons te lezen dat de algemene staat van de boot niet aan uw verwachtingen voldeed. We hopen dat u toch genoten heeft van uw verblijf aan boord. Wij zullen ervoor zorgen om te begrijpen waarom de kwaliteit van de Continentale boot niet aan uw verwachtingen te voldoen door het verzenden van uw reactie op onze Base Manager. Vriendelijke groeten, Het Le Boat-team
Toegevoegd op 1 juli 2019

Beoordeling van Odette Hubert-Michiels

Alles ok behalve de panne met de bilge pomp. De vlotter was defect waardoor de boot water maakte. Door de tussenkomst van de technieker werd dit opgelost. Het was wel even spannend Alles ok behalve de panne met de bilge pomp waardoor onze boot water maakte. Door de tussenkomst van de technieker kon dit verholpen worden maar dit heeft toch een dag van onze vakantie vergald.
READ MORE
Hartelijk dank voor uw commentaar en wat jammer van het defect. Maar wij blij dat u tevreden bent met de snelle oplossing. Graag tot ziens aan boord. Het Le Boat team
Toegevoegd op 6 mei 2017

Beoordeling van Wim Dankfort

Service prima, boot slecht niets werkte naar behoren
READ MORE
 • 1