+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Consul

De bijna 11 meter lange Consul huurboot is stijlvol en comfortabel. Door de indeling is er meer dan genoeg privacy in de luxe privéhutten en in de salon kunt u heerlijk ontspannen.

Geschikt voor maximaal 
4
Hutten 
2
Badkamers 
2
Classificatie 
1
3.65
 
gebaseerd op 3 recensies
Aanbiedingen 

Herfst Deals tot -35%. Boek voor 20 september.

Recensie voor de Consul

4
 
De boeking was snel en makkelijk te doen. De gegevens en reisbescheiden werden op tijd geleverd. De borgsom voor de boot vond ik belachelijk hoog, zoveel geld kun je niet eens met pin of creditcard betalen zonder je bank te informeren. Daardoor werden we verplicht om het eigen risico af te kopen, wat niet de bedoeling was. Ook het vooraf betalen van de brandstof die werd uitgedrukt in vaaruren vond ik een vreemde manier van doen, al bij veel maatschappijen boten gehuurd maar deze twee zaken werden daar anders geregeld. Bijvoorbeeld: brandstof achteraf per liter en van de borg aftrekken is een veel gebruikte manier. Het personeel van Le Boat was zeer vriendelijk en behulpzaam, die deden er alles aan om ons een mooie vakantie te laten ervaren en dat werd het ook.
De consul is een fijne boot. De uitrusting paste bij onze wensen.
4
 
reeds ingevuld
reeds ingevuld
4
 
Wat mij betreft het varen zelf, ik doe dit regelmatig, zowel in Ierland, Schotland, Frankrijk. Het gezellige van ergens aan te leggen, naar een restaurantje te gaan of een taverne langs de waterkant. Het bezichtigen van historische sites, natuur enz...
Zeer goed voor een koppel van 2, faciliteiten waren ok, spijtig dat er zo weinig aanlegplaatsen zijn met 220 volt aansluiting.
3
 
Na een moeilijke start ( motor startte niet) een mooie warme vakantie gehad. Het feit dat we maar met 2 de tocht maakten, was geen probleem. De info aan boord was goed, spijtig niet in het Nederlands.
De boot was perfect voor 2 personen. Interieur, vooral zetel kussens, waren wat verouderd. (in slaapkamer was een onaangename geur!) Voorraad borden e.a. was voldoende. Misschien nog enkele ontbijt kommetjes voorzien. We hadden slechts 1 kookpot met deksel.