+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Cirrus B

Cirrus B is een variant op de Cirrus A. Deze boot is comfortabel en makkelijk te hanteren en heeft een hut met een tweepersoonsbed.

Geschikt voor maximaal 
4
Hutten 
1
Badkamers 
1
Classificatie 
1
Aanbiedingen 

Tot 20% korting op uw vaarvakantie 2018, boek voor 30 november.

Recensie voor de Cirrus B

5
 
De service was prima: er werd geluisterd naar onze vragen, suggesties werden gemaakt zonder opdringerig te worden, er werd rekening gehouden met onze feedback, tijdens de korte opleiding werden de juiste tips gegeven.
De boot was perfect voor ons. Hoewel hij niet recent was, was hij voorzien van alle noodzakelijke comfort en ruimte en was prima te besturen. De mogelijkheid om zowel van binnenuit als van buiten te kunnen sturen, maakt deze boot tot het perfecte middel om de streek te verkennen.
4
 
Goede informatie
Good
4
 
Good explanation.
As Above
4
 
Online geboekt, alles prima geregeld.Onze eerste vaartrip, dus we hadden veel vragen.De service in Hesse was prima, aardige mensen en heel hulpvaardig.
Prima boot, gemakkelijk te besturen.Douchen is niet echt een optie, als je niet heel veel wil droogmaken na afloop.Maar dat kan prima in een aantal havens.Het waterpeil in de tank werd niet goed weergegeven. Bleef maar op vol staan.
4
 
Het reserveren, betalen en de ontvangst op de locatie verliep goed
Prima boot complete inrichting. Kon de sleutel voor water-dop niet vinden De motor kon echter de stroom op de rivier de Saône niet aan. De boot ging net meer vooruit