Le Boat Ownership Program


Een ‘TOP-OF-THE-RANGE’ BOOT

Voor een initial outlay, wordt u de eigenaar van één van onze gloednieuwe Horizon boten. Iedereen zal jaloers op u zijn. (Ook andere boten zijn beschikbaar voor dit programma.)

 

Ontdek onze boten

VAAR 8 WEKEN PER JAAR...OVERAL!

U vaart gemiddeld 8 weken per jaar met uw eigen of een andere boot, in één van de 17 verschillende vaaregio's. Waarom niet alle boten uitproberen!

GEGARANDEERD INKOMEN & BUYBACK

Wij geven u gegarandeerd inkomen dat onafhankelijk is van de charter activiteit. En na 7 jaar kopen wij de boot weer van u terug voor een gegegarandeerd bedrag van 45% van de nieuwprijs.

GRATIS PROFESSIONEEL ONDERHOUD

Wij verzekeren, onderhouden en zorgen goed voor uw boot als of het één van onze eigen boten is – zonder dat u extra kosten heeft.


Verken Europa…en ook Canada!

Onze booteigenaren varen elk jaar gedurende 8 vakantieweken. En ze varen met elke boot van hun keuze in één van onze 17 vaarregio's.

 

Map

 


Neem contact met ons op

Neem telefonisch contact op met onze vriendelijke en ervaren experts:

Contactformulier invullen

Of bel +49 (0) 6101 55 79 189 of +44 (0) 330 332 1933

 


Veel gestelde vragen

Alle vragen die u zichzelf moet stellen

Het is ongeveer een week vakantie per jaar!

De prijs van de boot hangt af van de boot van het model dat u koopt. Wij kunnen u, als dat gewenst is, een aantal financiële partners adviseren voor goede tarieven. En dankzij de 7% per jaar brengt u werkelijk kosten terug tot ongeveer €3.690 per jaar!

Vraag om een gepersonaliseerde offerte

 

Dat kan maar u kunt ook de kosten spreiden door te financiëren. 

U hoeft het volledige bijdrag niet in contanten te hebben! Zoals bij elke investering kunt u de kosten spreiden met financiering. U verkrijgt toegang tot de gewenste tarieven met door Le Boat aanbevolen financiële instellingen - uit ervaring weten wij dat een minimum van 20% van de koopprijs vereist is als financiële bijdrage...

Als eigenaar van een boot, kunt u genieten van de hele vloot! 

Door in het programa te stappen kunt u profiteren van vakanties met de hele Le Boat vloot, in al onze regio's. Uw boot wordt door ons gestald en onderhouden in één van de gekozen vaarregio's. En naar gelang uw beschikbaarheid, kunt u varen met uw boot wanneer u maar wilt!

Bekijk onze rivierboten in de verkoop

 

Het puntsensysteem is een manier om meer te varen!

Met 42 punten per jaar beslist u zelf of meer of minder vaart (een cruise van een week in de middenseizoen telt voor 14 punten)! en bovenop deze 42 punten geven wij u nogmaals 42 punten die u kunt gebruiken voor Last Minute vakanties!

Let op: boten in Canada hebben meer punten nodig dan andere bestemmingen. Eigenaars kunnen ook toegang krijgen tot gefranchiseerde bases in Italië en Schotland door een bijdrage van 25% te betalen (van de charterprijs van de cruise). Huidige eigenaren brengen gemiddeld 8 weken vakantie aan boord, door aan boord; maximaal 12 weken is mogelijk.

 

 

Na 7 jaar beslist u of u de boot wilt houden of liever aan ons verkoopt...

Het programma is gebaseerd op een duur van 7 jaar (eindigend in september). Na 7 jaar, behoudt u de boot of wij kopen uw boot terug voor 45% van de initiële nieuwprijs.

Kies de boot van uw dromen

Wij bieden een grote verscheidenheid aan bootmodellen die u kunt kopen via ons Eigendomsprogramma. De nieuwste en de meeste innovatieve boten zijn onze Horizon boten. Daarnaast bieden wij ook andere boten met verschillende uitvoeringen en prijzen. Er is een boot voor iedereen! – De keuze is aan u!

Neem contact op

 

De nieuwe Horizon vloot

De Horizon vloot biedt het allerbeste qua comfortabel, modern en eenvoudig varen. U vindt deze boten nergens anders op de Europese (en Canades) waterwegen! De vloot is door ons ontworpen en gebouwd om aan al uw eisen te voldoen.

 

Alle modellen zijn nieuw en bieden een ruime en comfortabele salon keuken met royale staruimte en extra grote ramen voor een ononderbroken uitzicht, een ruim 'fundeck' met tafel, gootsteen, BBQ-bakplaat, zonnedek en de nieuwste technologie (boeg- en hekschroef, walstroom, USB-pluggen ...)

Horizon 2 & 2S

  • Afmetingen: 11,5m x 4,25m
  • Slaapplaatsen: 2+2
  • Hutten: 2
  • Badkamers: 1 (of 2)

 

Horizon 3 & 4

 • Afmetingen 13,5m x 4,35m
 • Slaapplaatsen: 6+2 (of 8+2)
 • Huttens: 3 (of 4)
 • Badkamers: 3 (of 4)

Horizon 5

 • Afmetingen: 13,99m x 4,35m
 • Slaapplaatsen: 12 (10+2)
 • Hutten: 5 (+ 2 personen in de salon)
 • Badkamers: 5

Exclusief gebouwd voor Le Boat door Delphia

Delphia staat wereldwijd bekend om zijn ongeëvenaarde bouwkwaliteit, innovatieve ontwerpen, het comfort, de duurzaamheid en de prestaties van de boten. Le Boat is blij samen te werken met dit ongelooflijke team voor het ontwerpen en het bouwen van de Horizon vloot - de 'Next Generation' boten voor de binnenwateren!

Een andere boot kopen middels het Eigendomsprogramma

Wij verkopen ook een selectie andere boten uit onze vloot in het kader van het programma. De prijzen zijn zeer betaalbaar.

 

Neem contact op voor meer informatie

1 & 2 hutten

 • Cirrus (2+2) / 1 hut
 • Clipper (4+2) / 2 hutten
 • Caprice (4+2) / 2 hutten
 • Royal Mystique A/B (4+2) / 2 hutten

3 to 5 hutten

 • Calypso (6+2) / 3 hutten
 • Elegance (6+2) / 3 hutten
 • Salsa A (8+2) / 4 hutten
 • Magnifique (8+2) / 4 hutten

Of, koop tweedehands

We hebben ook een selectie tweedehands boten beschikbaar voor verkoop. De meeste van deze boten zijn uit de vloot (Charter vloot) en beschikbaar voor een verhuizing naar de waterweg van uw keuze. Bovendien hebben we cruisers van individuele eigenaren in heel Europa.

 

Bezoek Leboatbrokerage.com

 

 

Financiële kracht

Le Boat maakt deel uit van Travelopia, voorlopers in de gespecialiseerde Travel sector met meer dan 50 onafhankelijke merken. Dit maakt ons verreweg  één van de meest financieel stabiele boot charter bedrijven ter wereld. We bieden ongeëvenaarde expertise, meer bootmodellen dan welk ander bedrijf dan ook en 50 jaar ervaringsgeschiedenis. Als Le Boat eigenaar investeert u in een bedrijf met een ongekende financiële kracht. Uw geld is veilig bij ons.

 

 

 

Dit vinden onze huidige eigenaren...

" Ik heb al meer dan 20 jaar een boot maar vond het onderhoud te veel worden...

Met het Le Boat programma wordt de hele boot volledig onderhouden en heb je het plezier om alleen naar de basis te gaan om de sleutels op te halen. Je kunt ook in alle vaarregio’s van Europa varen; je bent niet beperkt tot één vaargebied. Dit samen met het maandelijks inkomen maakte het tot een deal die ik niet kon weigeren!"

Fred Robinson, Engeland

 

”Het Le Boat Eigendomsprogramma was perfect voor ons.

In plaats van het betalen aan onderhoud van onze boot, ontvangen we maandelijkse inkomsten. Wij denken dat dit een dubbel 'rendement' is. Bovendien heb krijg je de gelegenheid om veel vriendelijke collega watersporters te ontmoeten."

Jerry en Char Glashagel, USA