Getuigenissen voor onze tweedehands boten

Of u nu op zoek bent naar een boot om er in te wonen of om gewoon dagelijks te genieten van alle pleziertjes van het varen, Le Boat blijft uw beste partner dit jaar, wat uw wensen, uw projecten en uw budget ook zijn! 

Vertrouwen op Le Boat voor uw aankoop van een occasion boot betekent uw vertrouwen geven aan een echte professional! U profiteert van de 50 jaar ervaring waarover Le Boat beschikt. En dat betekent dat u kunt rekenen op de zekerheid en de middelen van de marktleider in het riviertoerisme. 

Dit jaar bieden wij u nieuwe bootmodellen aan die beschikbaar zijn in onze Occasion Le Boat vloot

Moderne boten die gereviseerd en perfect uitgerust zijn, ontdek onze keuze en vraag ons een selectie uit de vloot te sturen. Aarzel niet, wij sturen u zonder kosten een lijst met alle boten die te koop zijn!

Lees de getuigenissen van onze Le Boat klanten over de aankoop van een tweedehands boot!

 

Peter W Salanson

Onze klanten over de aankoop van een tweedehands boot

« Ik ken de heer LeBlanc al vele jaren omdat ik op zoek was naar een boot. In 2018 verkocht hij me een 'Aranui 2'. Het was een Crusader, voorheen onderdeel van de Le Boat vloot.

De heer LeBlanc heeft aangetoond dat hij in staat is om de behoeften van de koper en de verkoper samen te brengen, waardoor hij het hele aankoopproces, inclusief de administratieve formaliteiten, vereenvoudigt. Als ik op een dag de Aranui wil verkopen en een andere boot wil kopen, zal ik zeker contact met hem opnemen!

Ik weet dat de heer LeBlanc zelf een boot heeft en jarenlang boten heeft onderhouden en zodoende veel technische kennis heeft opgebouwd die hij graag met andere mensen deelt. Ik ben hem echt dankbaar voor alle hulp die ik van hem kreeg.

Ik beveel hem zeker aan!  »

Jean Celli

Le Boat klanten getuigen...

« Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige ontvangst door u, voor de kwaliteit van uw advies en voor uw beschikbaarheid.

We vonden de gesprekken tijdens het aankoopproces bijzonder prettig. Ik ben zeer tevreden over uw service. En wat de boot betreft... Ik ben er erg, erg blij mee. »

Geoffrey Boureau

Onze klanten vertellen over hun tweedehands boten

« De heer Romuald Leblanc is mijn verkoopcontactpersoon bij Le Boat.

Mijn keuze voor de aankoop is gemaakt op basis van het type boot van Le Boat, maar ik ben ook sterk beïnvloed door het advies van de heer Leblanc, zijn ervaring en bekwaamheid tot in het kleinste detail. Hij zorgde voor een efficiënte opvolging van de aankoop tot aan de levering en de ingebruikname, evenals de opvolging van alles. »

Jacques Christin

Testimonials tweedehandse boten

« De heer Romuald Leblanc is mijn verkoopcontactpersoon bij Le Boat.

Mijn keuze voor de aankoop werd gemaakt op basis van het soort boot van Le Boat, maar ik was ook zeer beïnvloed door het advies van de heer Leblanc, zijn ervaring en bekwaamheid tot in het kleinste detail. Hij verzekerde me een efficiënte opvolging van de aankoop tot aan de levering en de ingebruikname, alsook de opvolging van alle vragen die ik had. »

René Lacroix

Le Boat klanten vertellen over het kopen van een tweedsehands boot

« Op zoek naar een boot, nam ik het afgelopen najaar contact op met de heer Romuald Leblanc. Ik waardeer zijn talrijke adviezen en zijn grote beschikbaarheid. Dankzij hem heb ik een prachtige Nederlandse Vedette kunnen aanschaffen waar ik nu elke dag van geniet! Romuald mijn hele aankoop voor zijn rekening, van de onderhandeling met de eigenaar tot het transport van de boot. Bovendien ging hij veel verder dan wat een bootverkoper in het algemeen aan zijn klanten aanbiedt. Daarnaast heeft hij ook al het administratieve gedeelte voor zijn rekening genomen dat mijn leven echt heeft vereenvoudigd. Veel dank aan Romuald voor zijn investering, tijd en professionaliteit. »

 

 

André Jonniaux

Testimonials Le Boat klanten

« Ik wilde mijn boot verkopen en ik onmoette ik Romuald LeBlanc.

Zijn goede adviezen waren zeer nuttig en de verkoop ging vrij snel en met een goede verkoopprijs. Bedankt Romuald! »

Amélie Bernardin

Hoe klanten hun tweedehands boot kochten

« Eind augustus 2018 was ik op zoek naar een boot en kwam ik een Luxmotor tegen uit 1927... met de naam Etna. Ik neem onmiddellijk contact op met de  Boat Sales Manager van Le Boat  voor de Occasions, de heer Romuald LeBlanc, die direct beschikbaar is voor een bezoek.

We spraken met elkaar af op de kade om deze voormalige 20 meter lange olietanker te ontdekken. Binnen 2 seconden was ik in de ban van de boot. Ik dacht gelijk dat ik de juist boot heb gevonden!

De heer LeBlanc was aanwezig toen ik de boot bezichtigde, maar bleef discreet om mij de plaats laten ontdekken waar ik zou gaan leven.

Tijdens de lunch had ik voldoende tijd om een beslissing te nemen en 's middags, tijdens de koffie, kondigde ik mijn besluit aan om de kleine schuit te kopen.

Ook daarna was ik altijd zeer tevreden over de beschikbaarheid van de heer LeBlanc, zowel voor de administratieve als voor technische zaken: ik moet hem inderdaad bedanken voor zijn aanwezigheid toen ik op 13 oktober 2018 de boot overnam. Hij liet me alle pompen, leidingen en kleppen zien, zodat  ik mijn eerste manoevres met de Etna zo soepel mogelijk zou doen.

Tot slot bleek hij volledig beschikbaar te zijn voor de verschillende procedures, met name de registratie, het contact met de werkplaatsen die later de boot uit het water zullen halen en voor de expertise van de boot.

Deze aankoop vond plaats onder ideale omstandigheden en ik denk dat de heer LeBlanc in grote mate heeft bijgedragen aan mijn goede installatie op de boot, ik heb me echt goed aan het begin van de aankoop. »

 

Mathias Gehrke

Testimonials occasion boten

« Het is voor ons een genoegen om u een zeer goed oordeel te geven aan uw uitstekende service!

Voordat we de boot kochten, ontmoetten we veel mensen op het Canal du Midi die hun boot bij Le Boat hadden gekocht, en ze vertelden ons allemaal dat u een zeer eerlijke en vriendelijke zakenpartner was. We denken er precies hetzelfde over!

We zijn erg blij met onze boot, uw toewijding en de service van alle mensen die op de Saint-Jean-de-Losne basis werken. »

Laat u informeren

blogpost-bsalesbrokerage-640x360_3.

 

Vraag een gratis lijst van Occasion boten die te koop zijn bij Romuald LeBlanc!

 

Als u een nieuwe boot uit de Horizon vloot wilt kopen, vindt u alle informatie over het Le Boat Eigendomsprogramma en aarzel niet om contact op te nemen met onze experts om uw projecten te bespreken!