Bootverhuur met Le Boat

Waar brengt 2021 u naartoe?

Profiteer van onze 2021-Vroegboekkorting om uw favoriete boot en ideale datums te garanderen, en een GROTE besparing te krijgen!

Kijkt u naar de toekomst?

We weten dat velen van u vooruitkijken naar de toekomst en we zien nu al een grote toename in de vraag naar onze vertrekken in 2021, omdat veel klanten in 2020 hun gebruikelijke vakantieplannen uitstellen. Als u geïnteresseerd bent in het plannen van uw volgende vaarvakantie, raden wij u aan nu al te boeken om uw favoriete boot en bestemming te garanderen op de datum die u wilt, en teleurstelling te voorkomen.

 

 

Boek vroeg om tot 15% te besparen

Boek uw 2021-vakantie voor 1 december en u kunt tot 15% korting krijgen:

Boek nu uw vaarvakantie 2021

Vaarvakanties 2021

Ga met vertrouwen varen

Waarom u vroeg moet boeken

Door de cruise van volgend jaar vroeg te boeken heeft u meer keuzevrijheid! Moet niet wachten en uw ideale 2021-cruise missen...

  • Ga met vertrouwen varen gegarandeerdeterugbetalingen - voor ALLE boekingendie voor 1 december zijn gemaakt
  • Verzeker de beschikbaarheid van boot, bestemming en datum
  • U hoeft nu alleen maar 40% te betalen en het resterende saldo kan later worden verrekend
  • U kunt betalingen spreiden over het jaar via ons nieuwe online betaalportaal voor boekingen.
  • Als u de perfecte ontsnapping wilt, boek dan een onvergetelijke vakantie bij ons, iets waarnaar u echt kunt uitkijken.

Wat is belangrijk voor u?

2021 Brochure out now

Brochure aanvragen

 

 

Nog nooit gevaard?

U hoeft geen ervaring of een vaarbewijs te hebben om een Le Boat-boot te besturen. Als u onervaren bent in Le Boat of varen in het algemeen, ontdek dan waarom varen de perfecte vakantie voor u is op onze nieuw-in-bootvakanties pagina.

Waarom boeken bij Le Boat

Er zijn veel redenen om met Le Boat te varen. Ons team werkt elke dag eraan om onze klanten een zo goed mogelijke rustpauze te geven, hier zijn de belangrijkste redenen om van Le Boat-vakanties te houden.

Ontsnap aan de drukte

beste manier van reizen ver van alle drukte

Een vaarvakantie geeft u uw eigen persoonlijke ruimte om te genieten van de broodnodige tijd die u nodig heeft. Reis in uw eigen tempo en neem de tijd om de natuur te verkennen, 'buiten de gebaande paden ', terwijl u wat quality time doorbrengt samen met vrienden en familie. Lees meer

Le Boat-bezitprogramma

Programma di Proprietà Gestione Le Boat

Als één keer per jaar varen niet genoeg is voor u en u op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, dan is ons Ownership Program op maat gemaakt voor u!

We hebben hier een team van experts om u te helpen...

Vaarvakantie adviseur Le Boat

Om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen in de keuze en planning van uw cruise in 2021, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten in riviertoerisme.

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als één van de eersten het laatste nieuws en onze beste aanbiedingen!

 

 

Waar gaat u heen en om uw perfecte boot te vinden!

Aangemeerde boten

Als u eenmaal uw vaardatum hebt gekozen, kunt u nadenken over het spannende gedeelte - waar u heen gaat en met welke boot! Bezoek onze 'Thema's' pagina voor enkele ideeën.

 

Of u op zoek bent naar een bestemming die rijk is aan cultuur en geschiedenis, een fijnproever bent die zich een weg wil banen met eten en drinken door de regio, of een romantisch uitje voor u en uw partner plant - er is een bestemming voor iedereen. Het kiezen van een boot die perfect is voor uw behoeften is ook belangrijk - dit wordt immers uw thuis! We hebben boten voor alle groepen, van koppels tot groepsreizen met al uw vrienden en familie.

Volgende stap - Leuk om uw reis te plannen!

Als u uw cruise heeft geboekt, kunt u verder gaan met de planning. Waar wilt u naartoe? Waar kunt u het beste stoppen? Wat kunt u onderweg doen?

 

Neem een kijkje in onze regiogidsen voor meer informatie over de spannende en unieke ervaringen die elk van de waterwegen te bieden heeft.

 

 

BOEK NU UW VAKANTIE VOOR 2021

 

Ik wil niet wachten tot 2021

Als u niet wilt wachten tot 2021, zijn er nog beperkte 2020-vakanties beschikbaar, en u kunt met vertrouwen gaan varen als u bij Le Boat boekt.

Boek uw 2020-vacantie