Bootverhuur met Le Boat

Vroege boeking

Profiteer van onze Vroegboekkorting om uw favoriete boot en ideale datums te garanderen, en een GROTE besparing te krijgen!

Vaar bij u in de buurt!

Om u deugdoende en zorgeloze vakanties te bezorgen bieden wij u bestemmingen aan bij u in de buurt! U laad de wagen en begeeft u naar onze vertrekbasis en van daar bent u vrij om te navigeren op het ritme van het water en in het hart van de natuur. Vergeet de massa toeristen en deel op een ludieke manier met uw verwanten deze nieuwe ontdekking van uw eigen regio!

 

We weten dat velen van u vooruitkijken naar de toekomst en we zien nu al een grote toename in de vraag naar onze vertrekken. Als u geïnteresseerd bent in het plannen van uw volgende vaarvakantie, raden wij u aan nu al te boeken om uw favoriete boot en bestemming te garanderen op de datum die u wilt, en teleurstelling te voorkomen.

 

 

Vaarvakanties 2023

Vaarvakanties 2023

Boek uw 2023-vakantie voor 01/09/2022 en u kunt tot 15% korting krijgen:

 • -15% op de boten Standard en Comfort (minimaal 3 nachten).
 • -15% op de boten Royal Mystique A en BMystique en Vision (minimaal 7 nachten). -10% op korte vaarvakanties.
 • -10% op de boten Horizon (minimaal 7 nachten). -5% op korte vaarvakanties.
 • Geldig op alle bestemmingen (behalve Italië) en alle vertrekdata in 2023.
 • Te cumuleren tot maximaal 15%
 • Voorwaarden gelden

 

Bekijk alle aanbiedingen

Vroege boeking 2023:

 • -15% op de boten Standard en Comfort (minimaal 3 nachten).
 • -15% op de boten Royal Mystique A en B, Mystique en Vision (minimaal 7 nachten). -10% op korte vaarvakanties.
 • -10% op de boten Horizon (minimaal 7 nachten). -5% op korte vaarvakanties.
 • Geldig op alle bestemmingen (behalve Italië) en alle vertrekdata in 2023.
 • Te cumuleren tot maximaal 20%
 • Geldig t/m 1 september 2022.

Covid-19 Informatiepunt Le Boat

Waarom u vroeg moet boeken

Door de cruise van volgend jaar vroeg te boeken heeft u meer keuzevrijheid! Moet niet wachten en uw ideale cruise missen...

 • Terugbetalingsgarantie en Totale flexibiliteit voor ALLE nieuwe en bestaande boekingen en herboekingen gemaakt voor 31/10/2022. Bezoek ons Covid-19 Informatiepunt voor meer informatie. 
 • Verzeker de beschikbaarheid van boot, bestemming en datum
 • U kunt betalingen spreiden over het jaar via ons nieuwe online betaalportaal voor boekingen.
 • Als u de perfecte ontsnapping wilt, boek dan een onvergetelijke vakantie bij ons, iets waarnaar u echt kunt uitkijken.

Wat is belangrijk voor u?

Wat is belangrijk voor u? | Le Boat | NL

2021 Brochure

Ons nieuw magazine

 

 

Nog nooit gevaard?

U hoeft geen ervaring of een vaarbewijs te hebben om een Le Boat-boot te besturen. Als u onervaren bent in Le Boat of varen in het algemeen, ontdek dan waarom varen de perfecte vakantie voor u is op onze nieuw-in-bootvakanties pagina.

Waarom boeken bij Le Boat

Le Boat | Waarom Le Boat?

Er zijn veel redenen om met Le Boat te varen. Ons team werkt elke dag eraan om onze klanten een zo goed mogelijke rustpauze te geven, hier zijn de belangrijkste redenen om van Le Boat-vakanties te houden.

Ontsnap aan de drukte

beste manier van reizen ver van alle drukte

Een vaarvakantie geeft u uw eigen persoonlijke ruimte om te genieten van de broodnodige tijd die u nodig heeft. Reis in uw eigen tempo en neem de tijd om de natuur te verkennen, 'buiten de gebaande paden ', terwijl u wat quality time doorbrengt samen met vrienden en familie. Lees meer

Le Boat-bezitprogramma

Programma di Proprietà Gestione Le Boat

Als één keer per jaar varen niet genoeg is voor u en u op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, dan is ons Ownership Program op maat gemaakt voor u!

We hebben hier een team van experts om u te helpen...

Vaarvakantie adviseur Le Boat

Om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen in de keuze en planning van uw cruise, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten in riviertoerisme.

Blijf in contact

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als één van de eersten het laatste nieuws en onze beste aanbiedingen!

 

 

Waar gaat u heen en om uw perfecte boot te vinden!

Aangemeerde boten

Als u eenmaal uw vaardatum hebt gekozen, kunt u nadenken over het spannende gedeelte - waar u heen gaat en met welke boot! Bezoek onze 'Thema's' pagina voor enkele ideeën.

 

Of u op zoek bent naar een bestemming die rijk is aan cultuur en geschiedenis, een fijnproever bent die zich een weg wil banen met eten en drinken door de regio, of een romantisch uitje voor u en uw partner plant - er is een bestemming voor iedereen. Het kiezen van een boot die perfect is voor uw behoeften is ook belangrijk - dit wordt immers uw thuis! We hebben boten voor alle groepen, van koppels tot groepsreizen met al uw vrienden en familie.

Volgende stap - Leuk om uw reis te plannen!

Als u uw cruise heeft geboekt, kunt u verder gaan met de planning. Waar wilt u naartoe? Waar kunt u het beste stoppen? Wat kunt u onderweg doen?

 

Neem een kijkje in onze regiogidsen voor meer informatie over de spannende en unieke ervaringen die elk van de waterwegen te bieden heeft.