Vaarvakantie met Kinderen

Waar brengt 2021 u naartoe?

Profiteer van onze 2021-Vroegboekkorting om uw favoriete boot en ideale datums te garanderen, en een GROTE besparing te krijgen!

Kijkt u naar de toekomst?

We know many of you are looking ahead to the future, and we are already seeing a big increase in demand for our 2021 departures, with many 2020 customers delaying their usual holiday plans.  If you are interested in planning your next boating escape, we recommend you book now to guarantee your favourite boat and destination on the date you want, and avoid disappointment.

 

 

Boek vroeg om tot 20% te besparen

Boek uw 2021-vakantie voor 31 augustus en u kunt tot 20% korting krijgen:

 

 

 

Boek nu uw vaarvakantie 2021

Waarom u vroeg moet boeken

Door de cruise van volgend jaar vroeg te boeken heeft u meer keuzevrijheid! Moet niet wachten en uw ideale 2021-cruise missen...

  • Verzeker de beschikbaarheid van boot, bestemming en datum
  • U hoeft nu alleen maar 40% te betalen en het resterende saldo kan later worden verrekend
  • U kunt betalingen spreiden over het jaar via ons nieuwe online betaalportaal voor boekingen.
  • Als u de perfecte ontsnapping wilt, boek dan een onvergetelijke vakantie bij ons, iets waarnaar u echt kunt uitkijken.

Ontdek de Horizon 5

Onze nieuwe Horizon vloot is uitgebreid met een 5 huttenmodel voor maximaal 12 personen. Beleef de 'Horizon' ervaring.

 

Met alle hoogwaardige kenmerken van de Horizon vloot biedt deze boot u alle comfort voor een ideale vaarvakantie!

 

Ontdek de Horizon vloot

Onze eerste bestemming in Noord-Amerika

Destinazione Canada

In 2018 opende Le Boat zijn allereerste cruisebestemming buiten Europa, in Canada! In 2019 openden we een tweede basis in Seeley's Bay om u deze bestemming tijdens een enkele vaarreis te laten ontdekken.

 

Ontdek de charme van het Rideau Canal in Ontario vanuit een uniek perspectief en met alle comfort van een Premium vaarvakantie. Stap aan boord van onze nieuwe Horizon vloot!

 

Boek uw vakantie in Canada

 

 

Nog nooit gevaard?

U hoeft geen ervaring of een vaarbewijs te hebben om een Le Boat-boot te besturen. Als u onervaren bent in Le Boat of varen in het algemeen, ontdek dan waarom varen de perfecte vakantie voor u is op onze nieuw-in-bootvakanties pagina.

Waarom boeken bij Le Boat

Er zijn veel redenen om met Le Boat te varen. Ons team werkt elke dag eraan om onze klanten een zo goed mogelijke rustpauze te geven, hier zijn de belangrijkste redenen om van Le Boat-vakanties te houden.

We hebben hier een team van experts om u te helpen...

Vaarvakantie adviseur Le Boat

Om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen in de keuze en planning van uw cruise in 2021, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten in riviertoerisme.

Le Boat-bezitprogramma

Programma di Proprietà Gestione Le Boat

Als één keer per jaar varen niet genoeg is voor u en u op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, dan is ons Ownership Program op maat gemaakt voor u!

Brochure

Download gratis onze catalogus en krijg toegang tot 62 pagina's met informatie over bestemmingen, boten en nog veel meer... Een echte bron van inspiratie!

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als één van de eersten het laatste nieuws en onze beste aanbiedingen!

 

 

Waar gaat u heen en om uw perfecte boot te vinden!

Aangemeerde boten

Als u eenmaal uw vaardatum hebt gekozen, kunt u nadenken over het spannende gedeelte - waar u heen gaat en met welke boot! Bezoek onze 'Thema's' pagina voor enkele ideeën.

 

Of u op zoek bent naar een bestemming die rijk is aan cultuur en geschiedenis, een fijnproever bent die zich een weg wil banen met eten en drinken door de regio, of een romantisch uitje voor u en uw partner plant - er is een bestemming voor iedereen. Het kiezen van een boot die perfect is voor uw behoeften is ook belangrijk - dit wordt immers uw thuis! We hebben boten voor alle groepen, van koppels tot groepsreizen met al uw vrienden en familie.

Volgende stap - Leuk om uw reis te plannen!

Als u uw cruise heeft geboekt, kunt u verder gaan met de planning. Waar wilt u naartoe? Waar kunt u het beste stoppen? Wat kunt u onderweg doen?

 

Neem een kijkje in onze regiogidsen voor meer informatie over de spannende en unieke ervaringen die elk van de waterwegen te bieden heeft.

 

 

BOEK NU UW VAKANTIE VOOR 2021

 

 

Ik wil niet wachten tot 2021

Als u niet wilt wachten tot 2021, zijn er nog beperkte 2020-vakanties beschikbaar, en u kunt met vertrouwen gaan varen als u bij Le Boat boekt.

Boek uw 2020-vacantie