Boot toegewezen bij aankomst

Boot toegewezen bij aankomst - SUPER DEALS zijn hier!

U vertelt ons de grootte van uw groep, en wij kiezen uw boot en begin/eindpunt: Onze mega deals voor toewijzing-bij-aankomst garanderen u de allerbeste waar voor uw geld voor een onvergetelijke vakantie op het Canal du Midi.

De manier waarop het werkt is eenvoudig...

Klanten aan boord van hun boot

1. Bepaal hoeveel passagiers u op uw boot wilt hebben - 2, 4, 6 of 8.

 

2. Besluit of u uw boot wilt terugbrengen naar dezelfde basis als vanwaar u vertrekt, en of u liever een enkele reis maakt. We hebben momenteel 4 vertrekhavens langs het Canal du Midi. Als u van plan bent om met de auto te komen, krijgt u van ons zelfs een gratis auto-transfer om uw auto naar uw eindbasis te brengen terwijl u aan het varen bent.

 

3. Besluit wanneer u wilt vertrekken en hoe lang u wilt varen. Deze aanbieding is momenteel beschikbaar voor boekingen met vertrek vóór of op 31 mei 2022. Kies uit 3, 4 of 7 nachten.

Caprice / Elegance

4. Bel ons op +31 10 213 03 52 of neem met ons contact op via e-mail/webformulier - wij laten u de prijs weten op basis van uw bootgrootte, soort route en vertrekdatum. De prijs zal aanzienlijk lager zijn dan onze laagste categorie van de boot die momenteel wordt geadverteerd (dezelfde datum / dezelfde regio). Dan kunt u boeken ... onze mega deals voor toewijzing-bij-aankomst kunnen slechts direct bij ons verkoopteam geboekt worden.

 

5. Vijf dagen voor uw vertrek sturen wij u een e-mail om u te laten weten op welke van onze bases langs het Canal du Midi u zult beginnen en eindigen.

 

6. Kom aan op uw startbasis - en ontdek welke boot u toegewezen hebt gekregen. Het kan elke boot zijn, van onze Budget-reeks tot onze Premier-vloot, maar het zal de juiste grootte zijn om de door u opgegeven groepsgrootte te accommoderen.

    

       

Voorwaarden voor toewijzing-bij-aankomst

  • Afhankelijk van beschikbaarheid
  • Momenteel alleen van toepassing op Canal du Midi-boekingen met vertrek vóór of op 31 mei 2022.
  • Onze aanbetaling voor Verbruik urenen Reductie Eigen Risico (te betalen op de basis wanneer u aankomt, in lokale valuta) zullen in rekening worden gebracht tegen het tarief dat van toepassing is op de boot die u toegewezen krijgt.
  • Reductie Eigen Risico (CDW) en schoonmaak, indien u deze optionele extra's vooraf wenst te boeken, zullen in rekening worden gebracht tegen ons laagste tarief. U kunt deze desgewenst op de basis kopen wanneer u aankomt, maar u betaalt het tarief dat van toepassing is op de boot die u toegewezen krijgt.
  • Alle bijkomende extra’s kunnen nu niet worden geboekt. U kan deze enkel toevoegen op de dag van vertrek op de basis. Dit enkel op basis van beschikbaarheid.
  • Rechtstreeks te boeken via ons verkoopteam en slechts te betalen met creditcard.
  • Helaas kunnen we geen verzoeken voor specifieke boottypes en/of bases in overweging nemen.
  • Onze toewijzing-bij-aankomst-boten voor enkele reis zijn inclusief een gratis auto-transfer. Als u met de auto naar onze basis reist en u wilt uw auto naar uw eindbasis laten brengen terwijl u vaart, boekt u dit dan vooraf bij ons verkoopteam. Zie sectie 22 van onze boekingsvoorwaarden voor meer details. Inclusief één auto, extra auto transfers kunnen geboekt worden, maar zijn onderhevig aan kosten.
  • Vanaf €679 - prijs is gebaseerd op een toewijzing-bij-aankomst-boeking voor een enkele reis van 4 nachten, op een boot met plaats voor 2 passagiers en een vertrek tussen 4 en 11 april 2022.