+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Nivernais

Centraal-Frankrijk

Ontspan en geniet van de schilderachtige valleien van Nivernais

Het Nivernais kanaal en de rivier Yonne vormen een waterrijke route door prachtige valleien, die bekend staan om de wijngaarden waar de beste witte wijnen als Chablis grand cru worden gemaakt. Prachtige kathedraalsteden en rustige middeleeuwse dorpjes, omringd door bossen en een golvend heuvellandschap maken dit de perfecte setting voor uw Franse huurbootvakantie!
Perfect voor… 
  • Rustige waterwegen
  • Prachtige landschappen
  • Historische steden
  • Bergdorpjes & indrukwekkende steden
  • Smaakvolle wijnen
  • Geweldige fietsroutes

Recensie voor de Nivernais

4
 
snel antwoord via mail en ook telefonisch goed bereikbaar. meedenkend met mogelijkheden zoeken.
Goed ontvangen en duidelijke uitleg. De kosten over de brandstof waren niet meteen duidelijk.Jammer dat er geen restaurant in de omgeving zit.
2
 
Wij, een gezin met drie jonge kinderen, hadden een boot type Countess voor één week gehuurd. Ontvangst was goed zeer vriendelijke mensen. Bij het inladen van onze koffers, fietsen enzv. kom ik erachter dat er iets niet pluis is met de ensuite badkamer van de ouders kamer. U moet weten dat de Countess twee van zulke badkamers heeft. De badkamer van de ouders stonk verschrikkelijk naar een open beerput( ik kan het niet beter omschrijven). Daar kwam nog bij dat ze op verschillende uitgekiende plaatsen reukvreters hadden gehangen, die roken helemaal niet aangenaam. Na melding bij de technici werd ik vriendelijk bij de neus genomen. Volgens de man kwam dit doordat de boot enkele dagen stil had gelegen en na een aantal uren varen zou dit beter worden. Natuurlijk een broodje lariekool. Trouwens de natte cel werkte ook niet naar behoren, water liep niet of heel traag weg. Alles was perfect aan deze reis (een goed geluk dat die andere badkamer WEL in orde was), ik kan het iedereen aanraden. Op de eindbestemming heb ik de onthaaldienst er vriendelijk op gewezen dat het geen stijl heeft om mensen op weg te sturen met een open beerput. Voor diegene die het zich afvragen, ik heb de geurvreters die meurkamer in gesmeten, het raampje van de badkamer altijd open laten staan, en dan viel het wel mee. Neen, verdomme neen, ik laat zoiets mijn vakantie niet verknallen. Het is wel een schande want je betaalt veel geld voor een boot, die mag op zijn minst in orde zijn. Was die ene badkamer stuk zonder dat hij zo verschrikkelijk stonk dan had ik er nog geen woorden aan vuil gemaakt. Le boat heeft niets aan dit voorval gedaan, dus mijn besluit is wel vriendelijk niet fair.
Poor
5
 
Friendly, flexible and professional service, no fuzz, boat clean and without any mechanical problems.Le Boat should have warned in advance about the sailing conditions on the canal de nivernais (after all the rainfalls in all Europe in may/june), now I had to question them my-selve.Overall happy customer, I will return for the 20th time.ps keep the possibility to start on another day then saturday, it is a real customer advantage for a short trip
+ nice environment; good boat- extra payable parking was not accessible because of the rain and mud, but the reception did not know; after complaining the fee was reimbursed and I could use the short time parking
4
 
Personeel was heel vriendelijk en gedienstig.
Rustig varen. Teveel km, er was geen mogelijkheid iets te bezichtigen.
5
 
Van Migennes naar Tannay, van l'Aspérule naar l'Auberge du Centre, in zeven dagen en evenveel nachten. Zaaalig. Memorabel was dat we elke avond, na aperitief en eten en doorzakken, onze boot toch telkens terugvonden.
We zagen mooie natuur, leuke dorpjes met gezellige terrasjes en aangename mensen, zowel in de dorpen als aan de sluizen en op de boten, waarmee we soms een dag van a naar b voeren. We bezochten niets, luierden, lazen en speelden wat en ik kan dat regime van harte aanbevelen.