+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Charente

West-Frankrijk

Laat u betoveren door de glinsterende rivier Charente

Kristalhelder water, dennenbomen langs de oevers en uitzicht op wijngaarden en weides: de Charente is één van de mooiste waterwegen voor vaarvakanties in Frankrijk! De vallei met haar befaamde cognac, charmante kastelen en vriendelijke bevolking verwelkomt u met open armen. Geniet van een ontspannen vaartocht langs een rivier die vandaag de dag net zo prachtig is als een paar eeuwen geleden.
Perfect voor… 
  • Cognac distilleerderijen
  • Restaurants met Michelinster
  • Romeinse ruïnes
  • Vredig platteland
  • Historische stadjes en liefelijke dorpen

Recensie voor de Charente

 
Goede informatie
5
 
Wij hebben telefonisch geboekt. Zeer behulpzaam bij boeken, meedenken, snel reageren en heldere informatie. Ter plekke was alles zoals vooraf besproken.
Prachtige route. Prima boot, zeer schoon, goede service.
1
 
Vlot.
De boot was niet klaar op het afgesproken uur. De boot vertoonde vele mankementen:- de motor viel soms uit- de elektriciteit viel soms uit- de motor startte niet opDat alles maakte onze vakantie zeer stressvol en bovendien vond ik het erg onveilig varen!Wij belden de basis regelmatig om hulp/bijstand maar ze kwamen niet snel opdagen. Van de diverse interventies zijn telkens documenten opgemaakt. U kan ze bij hen opvragen.
Reactie van 
Uw Le Boat Team
Beste meneer Arts,Nogmaals onze oprechte excuses voor het ondervinden van deze problemen tijdens het varen. Ons team bij de basis heeft u aan het einde van uw vakantie hiervoor gecompenseerd en we hopen dat hiermee uw vertrouwen in ons bewaard is gebleven.Met vriendelijke groet,
5
 
- vriendelijkheid- behulpzaam- nodige informatie geven
- prijs/kwaliteit- service
2
 
Vriendelijk onthaal en voldoende informatie
Een beetje eigenschuld, maar boot net iets te klein voor 6 personen
Reactie van 
Uw Le Boat Team
Beste meneer Van Geystelen,Hartelijk dank voor het insturen van uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat sommige aspecten van de boot niet aan uw verwachtingen voldeden. We hopen u in de toekomst op een andere (grotere) boot te mogen verwelkomen en hopen dat u dan weer een leuke vakantie heeft.Met vriendelijke groet,