+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Canal du Midi

Zuid-Frankrijk

Optimaal genieten van de ontspannen manier van leven in het prachtige Canal du Midi

Als u kiest voor een bootvakantie in Canal du Midi, staat u een gemoedelijke reis langs rijkelijk begroeide wijngaarden in het hart van het Languedoc-wijngebied te wachten. Geniet van een wijnproeverij, maak een fietstocht of bezoek één van de middeleeuwse dorpen en historische vestingsteden vanaf het bruisende Toulouse tot aan de gouden stranden aan de Middellandse Zee!
Perfect voor… 
  • Vermeld op de Werelderfgoedlijst
  • Pittoreske dorpjes aan de waterkant
  • Zonovergoten wijngaarden & wijnproeverijen
  • De middeleeuwse stad Carcassonne
  • Restaurants aan het water & lokale markten

Recensie voor de Canal du Midi

 
personeel is vriendelijk en behulpzaam
4
 
goed georganiseerd, comfortabele boten, vriendelijk ontvangen,
Good
 
Very friendly welcome, but we had some problems with getting the boat ready for early departure. However the delay did not cause us probllems .
4
 
Goede service, geen opmerkingen.
10dagen voor deze reis is wel nodig, voor 7dagen denk ik kom je in het hoogseizoen in de problemen.Door de vele sluizen is het moeilijk je dagen in te delen.
4
 
Het was een heel fijne ervaring ondanks de technische mankementen die de boot heeft vertoond gedurende de week.Te weinig handdoeken voor 1 week: 1 grote en 1 kleine handdoek per persoon voor een week is wel echt heel erg weinig. De witte handdoeken waren duidelijk niet meer wit na 1 week...
Mooie en grote boot, vaarervaring niet vereist, terwijl we toch onder hele enge en lage brugjes moesten varen, het was een spannende ervaring die toch wel wat technische kennis vereist.