+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Camargue

Zuid-Frankrijk

Ontspan te midden van de natuurlijke schoonheid van het zonovergoten Camargue

Brede zoutwatermeren, gouden stranden en uitgestrekte rietvlaktes waar roze flamingo’s parmantig rondstappen – in het Franse Camargue schijnt vrijwel altijd de zon. De Romeinen en de kruisvaarders gingen u voor in deze wateren. U waant zich in het oude verleden als u de aan de kust gelegen vestingsteden als Aigues-Mortes nadert, maar de strandresorts met hun zinderende nachtleven brengen u zo weer terug in het heden!
Perfect voor… 
  • Stranden en zonnebaden
  • Paardrijden
  • Traditionele festivals
  • Bewonder wilde dieren & vogels
  • Vis en zeevruchten in kleine vissersdorpen

Recensie voor de Camargue

4
 
Wij hebben er genoten van onze vakantie,Le Boat is daar mee verantwoordelijk voor
vriendelijke mensen en correcte behandeling
4
 
over het algemeen een goede service,alleen ging alles nogal traag.iedereen heeft daar precies een vakantiegevoel,maar wij willen natuurlijk zo snel mogelijk vertrekken!
prijs / kwaliteit is een goede verhouding.Er waren wel kleine mankementen die bovenkwamen tijdens de reis,die perfect te vermijden zijn door kleine controles...BV in een badkamer geen warm water uit de douche en in de andere geen koud water aan de lavabo
4
 
correcte correspondentie
Probleem met medische apparatuur voor onze zoon die nagestuurd moest worden werd opgepakt, zij het dat Le boat enkel voor de voor hen gemakkelijkste, en voor ons duurste oplossing wilde gaan, maar daar kunnen we mee leven. Daarom goed en niet uitstekend.Ontvangst enz ok. Wel moesten we de volgende dag nog gaan vragen om een aantal zaken die we gehuurd hadden, en die niet spontaan werden meegegeven (lantaarn, zitkussens).Ook hier goed, niet uitstekend.
4
 
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Men spreekt van flamingoroute maar die hebben we niet gezien.
4
 
Kan beter! WiFi werkte niet
Kwaliteit kan beter! WiFi werkte niet en we konden de deuren moeilijk afsluiten!!!
Reactie van 
Uw Le Boat Team
Beste Servais Deroo,Bedankt voor het insturen van uw feedback, we stellen dit erg op prijs. We zullen uw reactie doorsturen naar de basis zodat dit probleem zich in de toekomst niet meer hoeft voor te doen. We hopen u binnenkort weer aan boord te mogen verwelkomen!Met vriendelijke groet,