Reserveer online, neem contact op of bel
+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Bretagne

Noordwest-Frankrijk

Laat het milde Bretagne u vermaken

Een bootvakantie door een Keltisch landschap, doorvlochten met aangelegde rivieren en bezaaid met hoog oprijzende kastelen: laat u betoveren door een bijzonder uniek stukje Franse cultuur. U bent dicht bij de Atlantische Oceaan, dus bestel zeker eens vis of zeevruchten in één van de cafés! Een bezoek aan Nantes en Rennes mag niet ontbreken, waar u een ruime keuze aan musea, historische bezienswaardigheden, goede restaurants en bruisende nachtclubs heeft.
Perfect voor… 
  • Kastelen en burgten
  • Keltische levensstijl & tradities
  • Mooie kanalen & keienstraatjes
  • Wandelen en picknicken in het park of bos met het gezin
  • Befaamde crêpes en cider

Recensie voor de Bretagne

5
 
Website is niet zo handig in gebruik, maar wel heel uitgebreid.Op de bases was iedereen zeer behulpzaam en vriendelijk.Het is de derde keer dat we met le boat gaan en alle ervaringen waren positief.
Heel mooi en afwisselend landschap met veel vogels. Rustig, vriendelijke sluiswachters. Goede voorzieningen, gratis. Mooi avonturenpark met muurklimmen bij de Ilse aux pies.
5
 
Mijn echtgenote en ik hebben een rustige, aangename vakantie beleefd. Geen ervaring met het varen en toch hebben wij onze boot overal kunnen aanleggen waar wij dat wensten. Vanaf Glénac de l'Aff opvaren naar La Gacilly is een mooie ervaring geweest.
De grote verscheidenheid aan vogels was fantastisch. Enkel de Donaudelta in Roemenië doet beter. Op de boot hebben wij met volle teugen van elkaar en de natuur kunnen genieten.