Reserveer online, neem contact op of bel
+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Royal Mystique

De meer dan 13 meter lange Royal Mystique huurboot biedt alle mogelijke luxe. Niet voor niets is het één van onze meest populaire rivierboten in de gehele Le Boat vloot!

Geschikt voor maximaal 
6
Hutten 
2
Badkamers 
2
Aantal sterren boot 
5
4.2
 
gebaseerd op 5 recensies
Aanbiedingen 

Tot 15% op een vaarvakanties in 2017

Recensie voor de Royal Mystique

4
 
wel heel vriendelijk personeel bij le boat
+ super die grill boven op het dek en ook koelbox+ gerieflijke keuken en zitruimte- voorste slaapkabine is niet echt groot, geen mogelijkheid om bagage uit te laden- bijbehorend zitdouche kabine is minder geschikt voor grote mensen- wifi werkt niet altijd- TV is eigenlijk enkel DVD en radio werkte niet
2
 
Alles perfect en op tijd geregeld.
In tegenstelling tot de vorige keren was onze boot dit maal niet in perfecte staat !!Ten eerste was hij zeker niet proper bij ontvangst, en waren er toch een paar gebreken.Door het slechte weer moesten wij de boot verschillende malen van binnenuit besturen, echter waren de ruitenwissers in zulke slechte staat dat men geen zicht had , dit hebben we dan ook gemeld bij aflevering van de boot. Verder kwam er ook water binnen in de achterste slaapkamer en lag de vloer naar de kamer toe zeer slecht !! (zie foto's) Ook was er geen frigobox aanwezig op het dek , dit is wel bijzaak maar toch kan men hier anders goed gebruik van maken bij warm weer. Dus in tegenstelling tot de vorige keren ditmaal niet zo blij met de Royal Mystique, is tenslotte toch een vijf sterren boot waar royaal voor betaald word.
Reactie van 
Uw Le Boat Team
Beste meneer Scheers,We vinden het erg vervelend om te horen dat u de boot niet aantrof in de gewenste staat. We hebben stappen ondernomen met het basispersoneel en het Onderhoudsteam om er zeker van te zijn dat dit in de toekomst niet meer voor zal vallen. Hartelijk dank voor uw feedback, dit stellen wij erg op prijs.Met vriendelijke groet,
5
 
UITLEG WAS PERFECT - ZEER VRIENDELIJKE MEDEWERKERS
IETS MEER KEUKENHANDDOEKEN VOORZIEN
4
 
Van Migennes naar Tannay, van l'Aspérule naar l'Auberge du Centre, in zeven dagen en evenveel nachten. Zaaalig. Memorabel was dat we elke avond, na aperitief en eten en doorzakken, onze boot toch telkens terugvonden.
Ruim en luxueus - met een technisch probleem helemaal op het einde, dat prima opgelost werd - we kregen voor één nacht een andere boot.
4
 
's middags buiten eten op de boot Rustig varen langs de mooie natuur De spontane vriendel- en hulpvaardigheid van de lokale mensen en ook de mensen op de andere boten
Zeer conte t met deze boot. Een boegschroef biedt heel wat voordelen bij het manouvreren. En het grote zonne- en regendek is een zeer groot voordeel dat eigenlijk op elke boot aanwezig zou moeten zijn.