+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Royal Mystique A

De meer dan 13 meter lange Royal Mystique A huurboot biedt alle mogelijke luxe. Niet voor niets is het één van onze meest populaire rivierboten in de gehele Le Boat vloot!

Geschikt voor maximaal 
6
Hutten 
2
Badkamers 
2
Aantal sterren boot 
5
4.2
 
gebaseerd op 10 recensies
Aanbiedingen 

Tot 15% op een vaarvakanties in 2017

Recensie voor de Royal Mystique A

5
 
De boot was heel goed, personeel actief, accuraat en vriendelijk. Maar het probleem was dat er niet gevaren kon worden op de Blaise. Kan niemand helpen maar is niet goed opgelost. In overleg kozen we voor andere locatie waar wel over 'klein' water gevaren kon worden, maar de door ons gekozen boot was defect en pas 2 dagen later beschikbaar. Financiële compensatie voor gemiste dagen was niet mogelijk - werd gezegd. Niet fraai.
Boot netjes, compleet, helemaal in orde.
5
 
Wat elektrische problemen maar goed opgelost.
Mooie route gevaren. Alles goed geregeld.
4
 
wel heel vriendelijk personeel bij le boat
+ super die grill boven op het dek en ook koelbox+ gerieflijke keuken en zitruimte- voorste slaapkabine is niet echt groot, geen mogelijkheid om bagage uit te laden- bijbehorend zitdouche kabine is minder geschikt voor grote mensen- wifi werkt niet altijd- TV is eigenlijk enkel DVD en radio werkte niet
2
 
Alles perfect en op tijd geregeld.
In tegenstelling tot de vorige keren was onze boot dit maal niet in perfecte staat !!Ten eerste was hij zeker niet proper bij ontvangst, en waren er toch een paar gebreken.Door het slechte weer moesten wij de boot verschillende malen van binnenuit besturen, echter waren de ruitenwissers in zulke slechte staat dat men geen zicht had , dit hebben we dan ook gemeld bij aflevering van de boot. Verder kwam er ook water binnen in de achterste slaapkamer en lag de vloer naar de kamer toe zeer slecht !! (zie foto's) Ook was er geen frigobox aanwezig op het dek , dit is wel bijzaak maar toch kan men hier anders goed gebruik van maken bij warm weer. Dus in tegenstelling tot de vorige keren ditmaal niet zo blij met de Royal Mystique, is tenslotte toch een vijf sterren boot waar royaal voor betaald word.
Reactie van 
Uw Le Boat Team
Beste meneer Scheers,We vinden het erg vervelend om te horen dat u de boot niet aantrof in de gewenste staat. We hebben stappen ondernomen met het basispersoneel en het Onderhoudsteam om er zeker van te zijn dat dit in de toekomst niet meer voor zal vallen. Hartelijk dank voor uw feedback, dit stellen wij erg op prijs.Met vriendelijke groet,
5
 
UITLEG WAS PERFECT - ZEER VRIENDELIJKE MEDEWERKERS
IETS MEER KEUKENHANDDOEKEN VOORZIEN