+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Minuetto

De Minuetto kanaalboten zijn speciaal ontworpen voor een luxe bootvakantie op de Venetiaanse wateren. Deze stijlvolle 13,5 meter lange boot is met privéhutten en ruime salon uw villa op het water.

Geschikt voor maximaal 
8
Hutten 
3
Badkamers 
2
Classificatie 
2
3.5
 
gebaseerd op 2 recensies
Aanbiedingen 

Tot 20% korting op uw vaarvakantie 2018, boek voor 30 november.

Recensie voor de Minuetto

4
 
We hebben vooral heel veel gevaren, genoten van de rust van het water. We hebben de drukte van Venetië vermeden en eerder gekozen voor de eilanden in de buurt. Ook de tocht op de Brenta-rivier richting Padua was meer dan de moeite waard.
Uitstekend, alleen de voorste slaapkamer viel wel heel erg klein uit.
3
 
Je bent even onwennig aan 't stuur, maar dat verandert snel. De eerste sluis is weerom even wennen, maar eenmaal gepasseerd is ook dat weer parate kennis. De afwisseling van rivier en lagune maakt het bijzonder boeiend. En iedere schipper die je tegenkomt wordt meteen een collega. Een echte aanrader, want je ervaart Venetië op een totaal andere manier. Ook het laveren tussen taxi's, waterbus, containerschip en gondels is al een ervaring op zich. De extra voor de moorings is echter weggegooid geld (80€). Want je wordt identiek behandeld als degenen die dit niet hebben genomen.
Minuetto heeft geen airco en ook geen "lucht-koel-systeem" maar enkel ventilator(retjes).... Hoewel de boot voorzien is voor 8 personen, vonden wij het voor 6 beperkt genoeg. Als je goed weer hebt is er niet echt een probleem, maar bij regen als iedereen binnen moet blijven ...!